Qualcomm, akıllı saatler için Snapdragon Wear 1100 yonga setini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Qualcomm, akıllı saatler için Snapdragon Wear 1100 yonga setini duyurdu
Giyilebilir cihazlar yükselişini sürdürürken, donanım olarak da bu cihazlara özel bileşenler sunuluyor.



Giyilebilir cihazlar ve özellikle de akıllı saatler her geçen gün daha fazla ilgi ile karşılaşırken, arka arkaya yeni modeller pazara sunulmaya devam ediyor. Apple, geçtiğimiz sene sunduğu Apple Watch ile liderliğini sürdürürken, ayrıca Samsung, LG, Motorola, Huawei, Sony gibi büyük akıllı telefon üreticileri de akıllı saatlerini sunmaktalar.



Akıllı saatler gelişimlerini sürdürüyorlar ve hem yazılım hem de donanım olarak önce çıkan ve sadece bu cihazlar için geliştirilen yazılım ve donanım bileşenleri sunulmakta.

Qualcomm akıllı telefon pazarının en önemli yonga seti üreticisi ve bu firmanın dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 400 yonga seti geçtiğimiz dönemde bir çok farklı akıllı saatte yer aldı. Ancak bu yonga seti aslında akıllı saat ve tabletler için geliştirildiğinden tam olarak uygunluk söz konusu değil.

Qualcomm giyilebilir cihazlar için özel yonga setleri geliştirirken, bugün Snapdragon Wear 1100 adındaki yeni yonga setinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Şubat ayında yine Qualcomm'dan Snapdragon Wear 2100 duyurusu gelmişti ve Snapdragon Wear 1100, öncekine göre daha düşük seviye olarak gelirken, bu yonga seti, daha az güç ile sunulacak akıllı saatlerde yer alacak.

Yeni yonga seti 4G LTE ve 3G desteğine sahip. Ayrıca Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 kablosuz ağ teknolojilerine de destek veren Snapdragon Wear 1100, Power Save Mode desteği de içeriyor. Özellikle çocuklar için geliştirilen akıllı saatlerde kullanılması büyük olası...

Qualcomm, akıllı saatler için Snapdragon Wear 1100 yonga setini duyurdu
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Her Akşam Şarja Takmaktan Kurtarsın İlk Milleti
 

Benzer Konular



Üst Alt