Snapdragon 845'e Sahip Olacak Cihazların Listesi Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 845'e Sahip Olacak Cihazların Listesi Sızdırıldı
Qualcomm'un amiral gemisi yonga seti Snapdragon 845 yonga seti ile gelecek üst seviye cihazlarının listesi internete sızdırıldı.




Şimdiye kadar, 2018 yılının hemen başlarında duyurulacak bir çok amiral gemisi akıllı telefonda, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine yer verileceği iddia ediliyordu. Bu nedenle, önümüzdeki yıl akıllı telefon pazarında, 2017 yılında Snapdragon 835 yonga seti ile yaşanan durum tekrar edilecek gibi görünüyor.

Bugün, Çin merkezli bir kaynaktan muhtemel duyuru tarihlerini de içeren Snapdragon 845 yonga setine sahip olacak akıllı telefonların bir listesi geldi. Bu bilgilerin gerçekliğini doğrulayamıyoruz, ancak bu cihazların listede bulunması şaşırtıcı bir şey değil.



Samsung, Şubat ayında bazı pazarlarda Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini piyasaya sunacak. Bir başka Güney Kore merkezli üretici LG de yeni amiral gemisi G7 modelini aynı dönemde pazara sunacak. Daha sonra Nisan ayında Xiaomi Mi 7, Mayıs ayında da HTC U12 bu cihazları takip edecek. Haziran ayı, OnePlus 6, ZTE nubia Z18 ve Sony Xperia XZ Prova modelleri için lansman ayı olacak. Samsung Galaxy Note9 ise Xiaomi Mi Mix 3 ve LG V40 ile birlikte Eylül ayında pazara sunulacak. 2018 yılının Ekim ayı ise Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin duyurulduğu ay olacak. Aynı zamanda Nubia Z18S ve Sony Xperia XZ2 ve HTC U12 + da bu dönemde gün yüzüne çıkacak.

Kasım ayında Motorola, Snapdragon 845 ile Moto Z 2019 modelini çıkartacak ve Aralık ayında ise OnePlus'ın OnePlus 6T sürümü piyasaya sürülecek. Samsung ise, W2019 modelinin halefi olan W2019 ile bir kez daha kapaklı telefon meraklılarına üst seviye bir ürün sunacak.

Elbette, bu kadar ayrıntılı bir liste olmasına rağmen listede bazı eksiklikler var. Snapdragon 845 yonga setine sahip olacağı neredeyse kesinleşmiş ancak bu listede olmayan bir kaç akıllı telefon modeli daha var.
Snapdragon 845'e Sahip Olacak Cihazların Listesi Sızdırıldı
 


Üst Alt