Qualcomm, Snapdragon 700 Serisini Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Qualcomm, Snapdragon 700 Serisini Duyurdu
Qualcomm, üreticilerin birinci sınıf özelliklere sahip orta seviye akıllı telefon modelleri geliştirmeleri için yeni Snapdragon 700 serisi mobil platformunu MWC 2018'de duyurdu.

Qualcomm, bugün büyük bir sürpriz imzalayarak MWC 2018 standında teni Snapdragon 700 Serisini resmi olarak duyurdu. Amiral gemisi sınıfı Snapdragon 800 serisinin bir çok özelliğine sahip olan yeni yonga seti, Snapdragon 660 ile karşılaştırıldığında ise iki kat daha hızlı AI yeteneklerine sahip.

Yeni Snapdragon 700 serisi, mükemmel Qualcomm Spectra kamera ISP'sini yavaş çekim ve gerçek zamanlı HDR gibi birinci sınıf özellikleri ile birlikte orta seviyeye getirecek. Ayrıca Snapdragon 700 serisi Snapdragon 660'dan daha düşük bir üretim maliyeti ile üretilecek ve Qualcomm, Snapdragon 700 serisinin %30 daha fazla enerji tasarrufu yapacağını iddia ediyor. Snapdragon 700 serisi, QuickCharge 4.0 + desteğine sahip olacağı için bu özelliği açık olan telefonlar, 15 dakika içinde %50'ye kadar şarj olabilecek. Ayrıca, en son LTE modelleri, WiFi ve Bluetooth 5.0 yorganları da Snapdragon 700 serisi yonga setine entegre edilecek.

''Snapdragon 700 Mobil Platform Serisi, global OEM müşterilerimiz ve tüketicilerimizin talep ettiği gibi, birinci sınıf teknolojileri ve özellikleri daha uygun fiyatlı cihazlara getirecek. En gelişmiş Qualcomm AI Motorundan üstün kamera, cihaz performansı ve güç seviyesine kadar Snapdragon 700 Serisi, tüketicilerin en gelişmiş mobil cihazlardan daha düşük bir fiyat noktasında bekleyebilecekleri deneyimleri desteklemek üzere optimize edilmiştir''


Qualcomm, yeni Snapdragon 700 serisi yonga setlerinin yılın ortalarından itibaren orta seviye akıllı telefon modelleri için piyasaya sunulacağını beliriyor. Bu nedenle yılın ikinci yarısından itibaren son derece güçlü ve yüksek enerji verimliliğine sahip orta seviye akıllı telefonlar, pazardaki yerini alacaktır.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Silinen Üye 2619136, MAERKEK ve 1 kişi daha


Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Paylaşım için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136 ve TheNightMare.
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Şunu Nokia 7 plus çıkmadan duyursana . Şöyle Nokia 7 Plus tan sonra çıkan telefona 7 ile 8 arası olunca Nokia 7.5 der herhalde
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve Silinen Üye 2619136

Silinen Üye 2619136

Kapalı Hesap
- “:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: haber için
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt