QUAKE 1: Efsane FPS - 5800 ve N97

Sponsorlu Bağlantılar

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 indirmdim calıştırdım tlf nu pc suite sectim ama (ERROR: Can not find JAF.EXE) diye hata veriyor

burdan jaf'ı bilgisayarına kur sorun gider...
al bak burda hem jaf hem de emülatör var

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim JAFSetup_1.98.62.exe yok onu şuan indiriyorum herhalde sorun orda

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim o linkte sadece OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 var
jaf başka yerden indiriyorum

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim JAFSetup_1.98.62.exe yok onu şuan indiriyorum herhalde sorun orda

kardeşim o linkte sadece OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 var
jaf başka yerden indiriyorum

tamam sorun değil gerçi jaf olsun da...

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim GO DİYORUM AMA (ERROR:BOX DREVER NOT INSTALLED) diye hata veriyor yok sayıyorum prgrama dönüyorum
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
hatayı veriyor

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim GO DİYORUM AMA (ERROR:BOX DREVER NOT INSTALLED) diye hata veriyor yok sayıyorum prgrama dönüyorum
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
hatayı veriyor

b0x driver not installed hatası önemli değil ok de geç ... sonra navifirmle indirdiğin dosyları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\ klasörüne at... emülatörü çalıştır en üstte BB5 sekmesine geç manual flash ve dead usbyi işaretle normal mode yazan yerin nündeki tiki kaldır use ini ye tıkla ordan rm356 5800 olan sekmeye tıkla üstteki ışıklar yeşil yanar ondan sonra flasha tıkla olay başlar gelen uyarıların hepsine ok de geç
biraz sürebilir bişey oldu diye korkma bi 15 dk bekletir telefon kendi kapanınca açarsın...
bu arada bunu indir ve navifirle indirdiğin dosyayla değiştir kendim upload ettim

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim tamam
yükleme bitti yalnız tema siyah oldu:hmmm

verdiğin likte ki dosyaları değiştirip tekrar yüklesem eski haline döner mi kardeşim
kırmızı tema geri gelir mi

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim tamam
yükleme bitti yalnız tema siyah oldu:hmmm

verdiğin likte ki dosyaları değiştirip tekrar yüklesem eski haline döner mi kardeşim
kırmızı tema geri gelir mi
kardeşim sen direkt navifirmden indirdiğin dosyayı mı kurdun ?

şimdi burdan upload ettiğim dosyayı indir ve rar dosyasının içinden çıkan patches klasörünü hafıza kartına at sonra uygulamalardan rompatcher programını çalıştır ve 2sini de işaretle artık istediğin programı oyunu v.s yükle...:oke:

sistem6565

sistem6565

Üye
birde kardeşim şu dosyaları kac tane var liki indirdim (Install Server RP+.rmp)(Open4All RP+.rmp) ikisi tek var onlar yeterlimi

evet navifirmden indirdiğim dosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 kopyaladım kurulumu yaptım ama siyah oldu

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
birde kardeşim şu dosyaları kac tane var liki indirdim (ınstall server rp+.rmp)(open4all rp+.rmp) ikisi tek var onlar yeterlimi

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

evet navifirmden indirdiğim dosyaları c:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356 kopyaladım kurulumu yaptım ama siyah oldu

evet oyun ve programları kurmak için onlar yeterli ben de yukarda vermiştim onları gerek kalmamış...

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim onları indiriyorum
tema işini halletme imkanı varmı tlf kırmızıya cerebilirmiyiz

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim onları indiriyorum
tema işini halletme imkanı varmı tlf kırmızıya cerebilirmiyiz
sen yine dua et siyah olmuş o tema hem mavi de hem kırmızı da kullanılıyo mavi olsaydı kötü olurdu evet çaresi var bi yerlerde rastlamıştım dur bakalım...

kardeşim o hata ilk başta yaptığın güncellemeyle alakalı... telefonun product koduyla yani...
keşe değiştirip de güncelleseydin...

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim rompatcher plus daki dosyaları aktif ediyorum tlf kapatıp actiktan sonra takrar kapanıyor
kardeşim rompatcher plus yeni sürümünü yüklemeye gerek var mı

kardeşim sağlık olsun olmazsa yeni günçellemenin çıkmasını beklerim ozaman kodu değiştiririm artık.
birazda siyah takılayım en azından değişiklik olmuş olur :ehe

kardeşim eline sağlık çok yardımcı oldun bir haftadır bu sorunla uğraşıyordum ve sayende çözdüm renk olayı olmadı ama yine sağlık olsun
emeine sağlık kardeşim
çok tşk ederim

cihat58

Üye
suppersınnnn

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim rompatcher plus daki dosyaları aktif ediyorum tlf kapatıp actiktan sonra takrar kapanıyor
kardeşim rompatcher plus yeni sürümünü yüklemeye gerek var mı

kardeşim sağlık olsun olmazsa yeni günçellemenin çıkmasını beklerim ozaman kodu değiştiririm artık.
birazda siyah takılayım en azından değişiklik olmuş olur :ehe

kardeşim eline sağlık çok yardımcı oldun bir haftadır bu sorunla uğraşıyordum ve sayende çözdüm renk olayı olmadı ama yine sağlık olsun
emeine sağlık kardeşim
çok tşk ederim

rica ederim kardeşim ne demek her açıp kapatmanda yeniden rompatcherı açman ve işaretlemen lazım ayrıca format attığında yeniden hacklemen gerekir v40 kalır ama hack gider... ayrıcaa bu rompatcherın yeni versiyonudur yani rompatcher plus yani gerek yok saygılar...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

sistem6565

sistem6565

Üye
eyvallah kardeşim tşk ederim

kardeşim n-gage v40 calışıyormu acaba.çalışırsa hangi oyunlar sağlıklı calışır

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim tşk ederim

kardeşim n-gage v40 calışıyormu acaba.çalışırsa hangi oyunlar sağlıklı calışır

n gage v40 da çalışıyo bende var ama sadece asphalt 3ü çalıştırabildim malesef... ben de emülatör oyunlarında sardım...

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim n-gage kurulumu yaptım bendede aynı sorun var sadece asphalt 3calışıyor
kardeşim tam ekran oyun varmı elinde çok indirip yükledim ama coğu yarım ekran

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim n-gage kurulumu yaptım bendede aynı sorun var sadece asphalt 3calışıyor
kardeşim tam ekran oyun varmı elinde çok indirip yükledim ama coğu yarım ekran

bak şimdi iyi dinle:

ben oyun konusunda hassasım sana tavsiye edeceğim en iyi oyunlar

polarbit serisi için tıkla

skyforce ve skyforce reloaded için tıkla

bu oyunların hepsi tam ekran ayrıca mükemmel grafiklere sahiptir... en iyisi de sensörle de dokunmatik olarak da oynanabilir...

ayrıca quake serisini de tavsiye ederim yani 1,2,3,
3 biraz kasıyo ama...

Üst Alt