qtmobility hatası acil yardım!! lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
qtmobility hatası acil yardım!! lütfen..
arkadaşlar bende nokia 701 var mağazadan bazı uygulamalari yükleyemyodm araştırdım qt sis dosyalarını yükledm ama düşük versiyon olduğu için şimdi yine yüklemiyo. Üst versiyon qtmobilty yüklemeye çalışıyorum güncelleştirme hatası veriyo qtmobilty'i c den kaldıramıyorm da . Yani yüklemelerde görünmüyo . O eski qtmobilty'i nasıl kaldırcam bilen var mi? ? ? Formatla bile olmadı.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
hard formatla olması lazım, benimde başıma gelmişti hard format attım oldu:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bende nokia 701 var mağazadan bazı uygulamalari yükleyemyodm araştırdım qt sis dosyalarını yükledm ama düşük versiyon olduğu için şimdi yine yüklemiyo. Üst versiyon qtmobilty yüklemeye çalışıyorum güncelleştirme hatası veriyo qtmobilty'i c den kaldıramıyorm da . Yani yüklemelerde görünmüyo . O eski qtmobilty'i nasıl kaldırcam bilen var mi? ? ? Formatla bile olmadı.

hafıza kartına yüklediysen dosyalar'dan bir kontrol et

nebulafire

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşm c de yüklü. O hard format nasıl yapabilirim? Heralde phonex diye program var ondan mi? ?

- - - Eklendi - - -

işin kötü tarafı o program c'de yüklü olduğu için yüklemelerden de kaldırılmıyo.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hard Formatla ilgili [URL="http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-701-hard-format-tuslari-yanlis-kombinasyon-dogrusu-burada-664045.html]BU KONUYA[/URL] bakabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt