Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]
Sponsorlu Bağlantılar
BiLinmez İnsan
Üye
PayLaşım İçin TeşekkürLer
zxzxzx
Üye
w810i deniycem calısmaz sanıyorum
omer34ist
Üye
Calısmalarız Gercekten Cok Yaralı Insallah Bende Sizlerin Saywsinde Bilgi Sahibi Oluurum Ve Burda Ogrendiklerimi Paylasırım Daha Bu Konular Hakkında Cok Yeniyim Tesekurler
halyl_
Üye
teşekkürlerr
umit2406
Üye
Program sorunsuz çalışıyor kablosuz ağdan yeni modeller için kodalr felan indiriyor ama bir sorum olcak LEARNİNG (ÖĞRENME) modu yok anladığım kadarıyla cok büyük bir eksik bence
murkurn
Üye
bu program hangi uzaktan kumandalı cihazlarla uyumlu acaba
agnesgrey
Üye
teşekkürler. ancak telefonunda ***** kullanılmış psiloc ürünü olanlar örneğin font magnifier gibi, sorun yaşayacaktır. sonuçta her iki program da çalışmayabilir. ki bende çalışmadı E65.
wipeout
Üye
tşk
neeed
Üye
paylasımın için tesekkürler
myth_237
Üye
2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis
yüklerken erişime izin vermiyor bunu nasıl halledebiliriz
cigom3575
Üye
eywallah kurdum süper
sadist13
Üye
cok tessekürler
regaipsaydam
Üye
thank you
yigitcaner
Üye
Arkadaşlar benim telefonu tvye çok yakından tutmayınca çekmiyor ne method 4 filan denedim ama fayda etmedi başka bir ayarlama var mı?
mic999
Üye
beyler boşuna yalvarmayın N73 olmuyo bu proğram yapacak bişi yok bekliyecez bende bekliyecem
hafrix
Üye
ya kardeş bende bu programı aradım ama bulamadım ne yazıkki çok programlar denedim ama hiç biri uymadı yani boşuna arama çıktığında zaten yayınlarlar.
shadowxxl7
Üye
sqaolun kardeş allah razı olsun
leetanta
Üye
harika çalışıyordu ama update istiyor, v1.01 ***** bulan varmı arkadaşlar
Kardeş benim telefonda n73 ama benim telefonda oldu birşeyleri yanlış kurmuş olabilirsin mesela ***** dosyasının serfikalanmış halini alman lazım onun için negative kardeşime özelden imei numaranı vermen gerekiyo n: