Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

BiLinmez İnsan

Üye
PayLaşım İçin TeşekkürLer

zxzxzx

Üye
w810i deniycem calısmaz sanıyorum

omer34ist

Üye
Calısmalarız Gercekten Cok Yaralı Insallah Bende Sizlerin Saywsinde Bilgi Sahibi Oluurum Ve Burda Ogrendiklerimi Paylasırım Daha Bu Konular Hakkında Cok Yeniyim Tesekurler

halyl_

Üye
teşekkürlerr

umit2406

Üye
Program sorunsuz çalışıyor kablosuz ağdan yeni modeller için kodalr felan indiriyor ama bir sorum olcak LEARNİNG (ÖĞRENME) modu yok anladığım kadarıyla cok büyük bir eksik bence

murkurn

Üye
bu program hangi uzaktan kumandalı cihazlarla uyumlu acaba

agnesgrey

Üye
teşekkürler. ancak telefonunda ***** kullanılmış psiloc ürünü olanlar örneğin font magnifier gibi, sorun yaşayacaktır. sonuçta her iki program da çalışmayabilir. ki bende çalışmadı E65.

wipeout

Üye
tşk

neeed

Üye
paylasımın için tesekkürler

myth_237

myth_237

Üye
2.DRMCommonSolutions.SIGNED.Do.Not.Resign.sis

yüklerken erişime izin vermiyor bunu nasıl halledebiliriz

cigom3575

Üye
eywallah kurdum süper

sadist13

Üye
cok tessekürler

regaipsaydam

Üye
thank you

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Arkadaşlar benim telefonu tvye çok yakından tutmayınca çekmiyor ne method 4 filan denedim ama fayda etmedi başka bir ayarlama var mı?

mic999

Üye
beyler boşuna yalvarmayın N73 olmuyo bu proğram yapacak bişi yok bekliyecez bende bekliyecem

hafrix

hafrix

Üye
ya kardeş bende bu programı aradım ama bulamadım ne yazıkki çok programlar denedim ama hiç biri uymadı yani boşuna arama çıktığında zaten yayınlarlar.

shadowxxl7

Üye
sqaolun kardeş allah razı olsun

leetanta

Üye
harika çalışıyordu ama update istiyor, v1.01 ***** bulan varmı arkadaşlar

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
beyler boşuna yalvarmayın N73 olmuyo bu proğram yapacak bişi yok bekliyecez bende bekliyecem

Kardeş benim telefonda n73 ama benim telefonda oldu birşeyleri yanlış kurmuş olabilirsin mesela ***** dosyasının serfikalanmış halini alman lazım onun için negative kardeşime özelden imei numaranı vermen gerekiyo :sn:

feho

Üye
tesskurler indiroyrum

Üst Alt