[PROJE] [İNDİRME LİNKİ İÇİNDE] S60 E Sürücüsünü RAM olarak kullanabilme

Sponsorlu Bağlantılar

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
ya o değilde bu fat16 benim dediğim şekilde aynı oluyor heralde. fat ı seçip 16 kilobaytı seçmek. hatta belki ayırma boyutunu daha da küçültürsek. daha verimli olabilir diye düşünüyorum.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi mobildeyim, ancak dediklerin denemeye değer :)

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
bende meb tablet den giriyorum :D hackledimde söylemesi ayıp :D

- - - Eklendi - - -

pc ye geçince şu 5800 ın ram le ilgili dosyalarını araştıracağım

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Şimdi attım flashı teşekkürler ERDEM

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
5800 ofw nin core dosyasını inceledim biraz private de
1020e519
10202D56
10282BC4

dizinlerinde ram le ilgili olabileceğini düşündüğüm dosyalar var ama bilmiyorum ??

Masterthone

Masterthone

Üye
Smbian Türkiye dostum şuan modladım ve kullanıyorum ram miktarı oldukça iyi fakat telde gözle görülür şekilde yavaşlama var rambo_ft ninde dediği gibi sanal ram çok daha verimli olabilir elimde bi mod var kullanınca tel hızdan uçuyo onuda yollayabilirimr istersen sana c5-03 kullanıcısıym bende işlemci ve ram üzerine yoğunlaşırsak güzel şeyler olabilir sanırım bunun dışında sorcarers adlı programı z ye gömüp 4*4 dikey menü görünümünude elde ettik mi tek tadından yenmez :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
Smbian Türkiye dostum şuan modladım ve kullanıyorum ram miktarı oldukça iyi fakat telde gözle görülür şekilde yavaşlama var rambo_ft ninde dediği gibi sanal ram çok daha verimli olabilir elimde bi mod var kullanınca tel hızdan uçuyo onuda yollayabilirimr istersen sana c5-03 kullanıcısıym bende işlemci ve ram üzerine yoğunlaşırsak güzel şeyler olabilir sanırım bunun dışında sorcarers adlı programı z ye gömüp 4*4 dikey menü görünümünude elde ettik mi tek tadından yenmez :)

O işlemci modunu verebilir misin bende uçurayım telefonu :)

Masterthone

Masterthone

Üye
tabiki dostum akşama doğru evde olcam telden yazıyorum şuan yollarım varınca :)

haqanguven

haqanguven

Üye
bir fikirde ben vereyim.. şimdi win7 de flaşh bellekleri sistem için paylaşabiliyoruz... ram olarak kullanılabiliyor...
hafıza kartınıda fat a çevirip readyboost ile paylaşımlı yapsak ve ram olarak kullanmasını belki sağlayabiliriz...

Masterthone

Masterthone

Üye
buyur dostum umarım işini görür :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
5230'da hafıza kartını FAT32 olarak biçimlendirdim. Hafıza kartını bir-iki kez çıkardım reset attı. Sonra açıldı hafıza kartını takınca. Ama uygulamaları açınca 11MB'a kadar düştü hafıza kartına almadı sanırsam.

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
5230'da hafıza kartını FAT32 olarak biçimlendirdim. Hafıza kartını bir-iki kez çıkardım reset attı. Sonra açıldı hafıza kartını takınca. Ama uygulamaları açınca 11MB'a kadar düştü hafıza kartına almadı sanırsam.

zaten olmayabilir. 5800 a olmuyor mesela. c5-03 de çalışıyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ama hafıza kartını çıkarınca reset atıyor.

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
bilmiyorum ama daha fazla uygulama açtığında hafıza dolu diyor mu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayır demiyor :D Direk uygulamaları kapatıyor :D

Üst Alt