işlemci verimliliğini arttırma modunu paylaşabilir misin?
Bulduklarımı denedim cpu&ui modları falan telefon açılmadı![]()

nasıl yaptığını anlatırmısın kardeş
N97'de Depo Hafızasının sürücüsü yine E:/ olarak mı geçiyor?
- - - Eklendi - - -
ROFS2'yi incelerken bu dosyaların neye yaradığını çözmeye çalışayım dedim, çünkü bu dosyaların ismi Kaynak Kodda da geçiyor. Dosyaların içindeki IRAM gibi değerleri de Kaynak Kodda araştırdım, ve sonra onlara bakarak değerleri ve E'nin özelliğini değiştirdim.
Evet, kendimiz modladık.
evetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben sorunsuz yükledim.Bana en fazla 50 MB gösterdi.Kullanımda gerçekten rahatlık sağlıyor.Bunu şöyle test ettim.Bundan önce belle shell programı kullanıyordum.Bana 19 20 MB ram gösteriyordu şimdi is 25 26 MB gösteriyor.Zaten az da olsa hissettiriyor.Cihazda müzik internet ovi açtım 16 MB düştü ve internette gezinirken hafıza dolu uyarısı almadım çok güzel olmuş bu yüzden teşekkur ederim.

c2z'yle denesem görür mü ki sys'yi?
c2z'yle denesem görür mü ki sys'yi?

Erdem senin telefonda sen ram'i en çok ne kadar gördün ?.Sen cfw atarken rofs3'ü silip atın demişsin.Rofs3'ü sildiğimde telefonumda ram en fazla 50 MB oluyordu.Şimdi verdiğin Chayyene'yi rofs2'ye attım ve rofs3'ü de silmedim.Şuan telefonumdaki ram miktarı 58.30 MB.Neden sen rofs3'ü silip kurunuz dedin ki ?
- - - Eklendi - - -
Chayyene'yi rofs2'ye attıp ve rofs3'ü de silip cfw atınca gene 50 MB ram gözüküyor.
O zaman 5800'a ayrı bir ayar gerekiyor.
Hayır ya c5-03 kullanıyorum.Ayrıca hala sorumun cevabını alamadım erdem![]()