cixim_1905
Üye
navigasyonmrh arkadasım kusura bakma bulamadım navigasyon programı varmı acaba 3g ıcın sımdıdenn tsk ederım
oncelikle verdigin emekler icin tesekur ederim sizden bir istegim olacak turkce kitaplar indirebilecegim cydia da source varmi.yada arsivinizde varsa paylasmanizi istirham ediyorum simdiden gostereceginiz ilgi icinde ayrica tesekuru bir borc biliyorum

şimdi appulous ana sayfa ekran 2 şekildedirengim kardeş benim programı açtıgımda senin yolladıgın gibi arama yeri çıkmıyo sadece appulous beta yazıyo bde arama yeri çıkıyr ipa link diyor ne yazacagım oraya
--------------- Ekleme ---------------
bide bu bluetooth programını nasıl kuracagımı nlatırmısın bana telefonun versiyonu 3.1.2 kardeş
normal koşunlarda yok malesef salihcimipa formatlı oyunları itunes ile yukleme şansım yok demi![]()
kusura bakma malesef bulamadım oyunun videosu falan var ama galiba kısa sırede kaldırılmış ituneste bile yok bulamadım kaldırılmış ama aramaya devam ediyorum bulursam sana pm atarım okmaşallah çok güzel paylaşımlar olmş bende faydalandım. ama ben rus ruletini arıyorum bi türlü bulamadım. bu konuda yardımcı olur musun?
şimdiden teşekkürler