program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

cixim_1905

cixim_1905

Üye
ben bu linkini görmemiştim engin kusura bakma bana bütün programların toplu linkini atabilirmisin bide bu link te sadece oyunmu vr yoksa karışıkmı

--------------- Ekleme ---------------

engin kardeş baana bi kargoyla yollayamazmısın ücretini filan hepsini ben karşılarım yap bi güzellik nolursun

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş öyle bir cd felan yok ya :D cidiyim olsa canın sağolsun bende istekleri araştıryorum türk ve yurt dışı sitelerden installous tan buluyom

cixim_1905

cixim_1905

Üye
installous bu iphone de kurulu olan programmı

neyse kardeş ben bu gidiişle snin bşını baya agırtacam sunu bulurmusun bunu bulurmusun diye :D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D sorun degil evet telefona yuklluyorsun o installous programı acıyorsun internet tarayıcısı gibi ama sadece programları arıyorsun indirip kurmaya yarıyor

cixim_1905

cixim_1905

Üye
bn onu indirdim bişey bulamadım :D:D kardeş sonrada kızdım kaldırdım :):)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sol en altaki masa ustunde

girince menusu

ister arama yaparak ister oyun program alfabetiik olarak gösterirsin ben alfabetik sectim

oyun alfabetik dedim oyunlar cıktı birini sectim

indirsin dedim

son olarak oyun downlods indir burdan kurdum

cixim_1905

cixim_1905

Üye
cok teşekkür ederim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ricaederim racep

abhaz06

Üye
mrh arkadasım kusura bakma bulamadım navigasyon programı varmı acaba 3g ıcın sımdıdenn tsk ederım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mrh arkadasım kusura bakma bulamadım navigasyon programı varmı acaba 3g ıcın sımdıdenn tsk ederım
navigasyon
tom tom 1.2 türkiye

buda igo my way avrupa + türkiye

yassose

Üye
oncelikle verdigin emekler icin tesekur ederim sizden bir istegim olacak turkce kitaplar indirebilecegim cydia da source varmi.yada arsivinizde varsa paylasmanizi istirham ediyorum simdiden gostereceginiz ilgi icinde ayrica tesekuru bir borc biliyorum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oncelikle verdigin emekler icin tesekur ederim sizden bir istegim olacak turkce kitaplar indirebilecegim cydia da source varmi.yada arsivinizde varsa paylasmanizi istirham ediyorum simdiden gostereceginiz ilgi icinde ayrica tesekuru bir borc biliyorum

ya kusura bakma bir yıl ol omuş cevaplamıyalı konuyu :D:D
öncelikle bu programı indir kur

sonra
atmak istediğin kitap dosyalarını
private/var/mobie/applications/içinde senin uygulaman/document
içine atarsan proğramı açıtında attıgın tüm dosyalarını görebilirsin
Birçok dosya yı destekleyen bir uygulamadır
istersen ekranı cevirerekte okuyabilirsin tafımdan denenmiştir
burda resimler

yassose

Üye
oncelikle ilgin icin tesekur ederim cok sagol

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rİca ederim

cixim_1905

cixim_1905

Üye
engim kardeş benim programı açtıgımda senin yolladıgın gibi arama yeri çıkmıyo sadece appulous beta yazıyo bde arama yeri çıkıyr ipa link diyor ne yazacagım oraya

bide bu bluetooth programını nasıl kuracagımı nlatırmısın bana telefonun versiyonu 3.1.2 kardeş

theged

theged

Üye
ipa formatlı oyunları itunes ile yukleme şansım yok demi :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
engim kardeş benim programı açtıgımda senin yolladıgın gibi arama yeri çıkmıyo sadece appulous beta yazıyo bde arama yeri çıkıyr ipa link diyor ne yazacagım oraya

bide bu bluetooth programını nasıl kuracagımı nlatırmısın bana telefonun versiyonu 3.1.2 kardeş
şimdi appulous ana sayfa ekran 2 şekildedir
1 resimde aşagıda verdigim gibi

2 siteye giriş içinbir soru sorar site ile ilgili ona cevap vererek giriş yapabilmen için
eger soru cevap ekranı gelmişşe kutucuga bunu yaz Cavern
diger sorun buletooth bu linke bak
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...bluetooth-yukleme-resimli-anlatim-209443.html

ipa formatlı oyunları itunes ile yukleme şansım yok demi :)
normal koşunlarda yok malesef salihcim

equana

Üye
maşallah çok güzel paylaşımlar olmş bende faydalandım. ama ben rus ruletini arıyorum bi türlü bulamadım. bu konuda yardımcı olur musun?
şimdiden teşekkürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maşallah çok güzel paylaşımlar olmş bende faydalandım. ama ben rus ruletini arıyorum bi türlü bulamadım. bu konuda yardımcı olur musun?
şimdiden teşekkürler
kusura bakma malesef bulamadım oyunun videosu falan var ama galiba kısa sırede kaldırılmış ituneste bile yok bulamadım kaldırılmış ama aramaya devam ediyorum bulursam sana pm atarım ok

equana

Üye
teşekkürler engin

Üst Alt