hangileri acılmıyor gonder yenilimabicim burasi forum sen isteyen istesin dedin bende istedim yani bir ve ya 3 isteyim oldu diye sinirleniyorsan
bu tür teklifleri nasil yaparsin ayip yani daha dogrusu.
hem benim istediklerimden basaka biri de isterse direk indirir artik.
hem göderdiklerin linklerin yarisi calismiyor, ama neyse abicim
yinede ellerine saglik diliyorum, kusura bakma !
en son versiyonu derkeniphone nun en son versiyonu varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim şimdiden tşkler... Kolay gelsin...

hazır yazmışken bide ben istekte bulunayım bari ki bulursan ellerinden öpmeye gelicem söz sana biri telefon görüşmelerini kayıt altına alan program biride sime erişme programı 3.12 ve jb li benim tel 4 gözle bekliyorum abicim saygılar hürmetler...
bende adanadayım nerden olduğuna bakınca yazayım dedim kesin gelirim 
yuh be adam hiç üşenmemiş 8 tane programı sana getirmiş bide konuşuyo yazmayım dedim ama dayanamadım emeğine sağlık arkadaş adına ben teşekkür edeyim bari engin ağahazır yazmışken bide ben istekte bulunayım bari ki bulursan ellerinden öpmeye gelicem söz sana biri telefon görüşmelerini kayıt altına alan program biride sime erişme programı 3.12 ve jb li benim tel 4 gözle bekliyorum abicim saygılar hürmetler...
--------------- Ekleme ---------------
![]()
bende linkler saglam görunuyorGood Reader
video vixens
Isteam
tvuplayer
bunlar olmuyor abicim
yahu benim anlmadim bunda utanacak ne var yani
benim istedigim programlari bu abicim bulup veriyor bana, neden istemiyimki ozaman !
sagol abi !
yuh be adam hiç üşenmemiş 8 tane programı sana getirmiş bide konuşuyo yazmayım dedim ama dayanamadım emeğine sağlık arkadaş adına ben teşekkür edeyim bari engin ağahazır yazmışken bide ben istekte bulunayım bari ki bulursan ellerinden öpmeye gelicem söz sana biri telefon görüşmelerini kayıt altına alan program biride sime erişme programı 3.12 ve jb li benim tel 4 gözle bekliyorum abicim saygılar hürmetler...
--------------- Ekleme ---------------
![]()
al kardeş kendim uplond yaptım sorun olursa yazarsınengin kardeş bana (AGİLE MESSENGER WİTH PUSH) programını bulablirmisin şimdiden teşekkür ederim
ewet google eartkardeş selemın aleylüm ben google eart istiyorum mumkunse teşekurler