Program istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cebim

Üye
    Konu Sahibi
Program istek
Bana SonyEricsson k700i de bulunan melodi yapma programı lazım yardım edebilecek bir arkadaş varmı acaba

--------------- Ekleme ---------------

7610 için

cebim

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da Programın Adını Bilmiyorum Nasıl Bulacağım

grhnbyr

Üye
Arayan kişinin fotoğrafını tam ekran veya büyük gösterecek bir yazılım arıyorum arkadaşlar. Burada paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

saim_78

Üye
slm ben yeni üye saimbana samsung d600 tv kumanda ve webcam yapabilme programı arıyorum bilmiyorum eger oluyorsrsa şimdiden teşekkürler

sertifika sorununu çözmek için bi program

arkadaslar nokia3660a mp3 programı istiyorum eger elinde olan varsa nolur kafayı yedirtti bu telefon bana

nOKİA 6300 için mp3 programları arıyorum bilen varmı çok acil lütfen

saim_78 Buyur kardeşim Samsung D-600 için TV Kumandası:

selim6186:Sertifika sorununu çözmek için programa gerek yok aşağıdaki yöntemleri uygularsan sorun çözülür:

1.)Telefonun tarihini 1 ay ileri al..
2.)Uygulama yöneticisini açıp ayarlara gir..
3.)Yazılım yükleme türünü Çevrimiçi,Sertifika kontrolü'nü de Kapalı yapacaksın...
4.)Son olarak telefonun tarihini eski haline getireceksin..

Haydi kolay gelsin...

Ronaldinho XL ,yusufsafa:Mp3 Player'lar burada war ... S60 Müzik Oynatıcılar

grhnbyr:Aradığın program burada kardeşim..http://www.maxicep.com/s60-cagri-yo...ini-tam-ekran-gosterebilen-program-47906.html

KONT27

Üye
n70 e uyumlu kumanda programı bilen varmı arkadaslar?

jesus_me

Üye
Merhaba arkadaşlar. Nokia xpress 5530 cep telefonum var.symbian s60 v4 9.4 uyumlu şöyle bir program arıyorum ama bulamadım.tuş kilidi yapılmış olsa dahi kamera, kayıt yapmaya devam etsin.ilgilenirseniz sevinirim.teşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...