Yardım YouTube u reklamsız nasıl izlerim?!

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: Notxr, 0sıfırcı ve Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
indirme sıkıntı geçen bi tane vardı baktım yasalar gereği yasak vs dyor yoksa kullanıyordum. muhtemelen play e ekleniyor indirme yapıyorsun bir süre sonrada fark edilince yasaklanıyor... ayrı program gerekecek. pc kullanıyorsan oradan da yapabilirsin
New pipe var ise yıllardır henüz yasaklanmadı. Myt müzik gibi indirebilirsin ordan

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bana beğenmedim diye tepki veren arkadaş 70 lira ödemek zor mu geliyor? Nereye kadar korsan kullanabileceksiniz YouTube? Ben çok memnunum. Sürekli güncelleniyor bir şekilde korsan izlerseniz bile kurduğunuz sürüm bir süre idare edecek sonra bekleyeceksiniz yeni sürümü çıksın diye. Gençlik yıllarım korsan yazılım kullanmakla geçti şükür şimdi durumum var lisanslı kullanıyorum. Sigara içiyorsanız bırakın bir paket sigara 200 lira olsa 3 aylık YouTube paketi alırsınız o para ile.

• Beğenmedim
  • Düşünceli
Tepkiler: Notxr ve Dobraokuyucu
oguzhnnrl

oguzhnnrl

Üye
Youtube vanced kapandı revanced extended pro apk diye arama yapıp indir yanında google hesabına giriş için micro g var onu da indir

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben içmedigim için fiyatını bilemem.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr

Dobraokuyucu

Üye
Bana beğenmedim diye tepki veren arkadaş 70 lira ödemek zor mu geliyor? Nereye kadar korsan kullanabileceksiniz YouTube? Ben çok memnunum. Sürekli güncelleniyor bir şekilde korsan izlerseniz bile kurduğunuz sürüm bir süre idare edecek sonra bekleyeceksiniz yeni sürümü çıksın diye. Gençlik yıllarım korsan yazılım kullanmakla geçti şükür şimdi durumum var lisanslı kullanıyorum. Sigara içiyorsanız bırakın bir paket sigara 200 lira olsa 3 aylık YouTube paketi alırsınız o para ile.
Beni kafasına göre engelleyen, keyfe keder filistin postlarını silen platforma birak beş kurus parayı günahımı vermem

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Beni kafasına göre engelleyen, keyfe keder filistin postlarını silen platforma birak beş kurus parayı günahımı vermem

Burası siyaset konuşulacak bir platform değil. Şu anda kullandığın hemen her şey zaten yahudilerden çıkma. Sözde müslüman zannedilern arap ülkelerinin neler yaptıklarını herkes biliyor. Ayrıca biraz haberleri takip edersen Filistin başbakanının İran'ı nasıl kınadığını görürdün.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Türkiyeye filan sıra gelmeyecek tüm uzmanlar söylüyorlar. İsrail'in Türkiye ile savaşa girmesi için hiçbir sebep filan yok.

Son düzenleme:

Dobraokuyucu

Üye
Burası siyaset konuşulacak bir platform değil. Şu anda kullandığın hemen her şey zaten yahudilerden çıkma. Sözde müslüman zannedilern arap ülkelerinin neler yaptıklarını herkes biliyor. Ayrıca biraz haberleri takip edersen Filistin başbakanının İran'ı nasıl kınadığını görürdün.
okumayan sensin kardeş. gelip burda boş boş pr yapmana gerek yok.

Üst Alt