DarkredBlue61
Üye
bizim arkadaşa yasak neymiş su gibi içerEski konuların hortlatılması yasak , ondan ötürü olabilir diye belirttim. Nedenini bilmediğin için...

bizim arkadaşa yasak neymiş su gibi içerEski konuların hortlatılması yasak , ondan ötürü olabilir diye belirttim. Nedenini bilmediğin için...

New pipe var ise yıllardır henüz yasaklanmadı. Myt müzik gibi indirebilirsin ordanindirme sıkıntı geçen bi tane vardı baktım yasalar gereği yasak vs dyor yoksa kullanıyordum. muhtemelen play e ekleniyor indirme yapıyorsun bir süre sonrada fark edilince yasaklanıyor... ayrı program gerekecek. pc kullanıyorsan oradan da yapabilirsin
hani yasak değildibizim arkadaşa yasak neymiş su gibi içer![]()
newpipe hala aktif korkmayınhani yasak değildi
biri diyo yasak biri diyo değil

konu o değil gardaşnewpipe hala aktif korkmayın![]()
konu o değil gardaş

playde varmıNew pipe var ise yıllardır henüz yasaklanmadı. Myt müzik gibi indirebilirsin ordan
yok github,f-droid yada apkmirrordan .apk olarka indirip kurcaksın bide f-droid in kendi uygulamasıda var onu kurup ordanda yaparsın yaniplayde varmı

Fdroidde var. Play kullanmamplayde varmı
Bunu nerden cikardin anewpipe hala aktif korkmayın![]()
Ters anladım dalgınlıktan bi anFdroidde var. Play kullanmam
Mesaj birleştirildi:
Bunu nerden cikardin a
Kimse bunu demediki
105 e de 110 a da varbir paket sigara 200 lira
alıyorum ama içmiyorumBen içmedigim için fiyatını bilemem.
Beni kafasına göre engelleyen, keyfe keder filistin postlarını silen platforma birak beş kurus parayı günahımı vermemBana beğenmedim diye tepki veren arkadaş 70 lira ödemek zor mu geliyor? Nereye kadar korsan kullanabileceksiniz YouTube? Ben çok memnunum. Sürekli güncelleniyor bir şekilde korsan izlerseniz bile kurduğunuz sürüm bir süre idare edecek sonra bekleyeceksiniz yeni sürümü çıksın diye. Gençlik yıllarım korsan yazılım kullanmakla geçti şükür şimdi durumum var lisanslı kullanıyorum. Sigara içiyorsanız bırakın bir paket sigara 200 lira olsa 3 aylık YouTube paketi alırsınız o para ile.
Burası siyaset konuşulacak bir platform değil. Şu anda kullandığın hemen her şey zaten yahudilerden çıkma. Sözde müslüman zannedilern arap ülkelerinin neler yaptıklarını herkes biliyor. Ayrıca biraz haberleri takip edersen Filistin başbakanının İran'ı nasıl kınadığını görürdün.Beni kafasına göre engelleyen, keyfe keder filistin postlarını silen platforma birak beş kurus parayı günahımı vermem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o da onların uşağı.Filistin başbakanı
okumayan sensin kardeş. gelip burda boş boş pr yapmana gerek yok.Burası siyaset konuşulacak bir platform değil. Şu anda kullandığın hemen her şey zaten yahudilerden çıkma. Sözde müslüman zannedilern arap ülkelerinin neler yaptıklarını herkes biliyor. Ayrıca biraz haberleri takip edersen Filistin başbakanının İran'ı nasıl kınadığını görürdün.