KomiserMemoli_12
Üye
pr ??? ne alakası var saçma sapan konuşmayınokumayan sensin kardeş. gelip burda boş boş pr yapmana gerek yok.
pr ??? ne alakası var saçma sapan konuşmayınokumayan sensin kardeş. gelip burda boş boş pr yapmana gerek yok.
🤯 🤯 🤯İsrail hiçbir zaman Türkiye ile savaşmayacak çünkü ikisi de müttefik.
Beni kafasına göre engelleyen, keyfe keder filistin postlarını silen platforma birak beş kurus parayı günahımı vermem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne la bu dikdörtgen emoji mi olur herkeş sen gibi telefondan mı giriyor. eskiden : ) vardı virgüllüsunu koyunca göz kırpardı ; ) hey gidi günler hey.
patlak kafa emojisidikdörtgen emoji mi olur
girinherkeş sen gibi telefondan mı giriyor.
telefondan zor oluyor. pc den daha iyi oluyor.patlak kafa emojisi
Mesaj birleştirildi:
girin
girmeyin diyen mi var
ben pc ye az giriyomtelefondan zor oluyor. pc den daha iyi oluyor.
sormadım ama olsun bakalım. tel den zor geliyor uğraşamoyrum açıkcasıben pc ye az giriyom
en çok telden
sormadan cevaplamak gibi bişiyim varsormadım ama olsun bakalım. tel den zor geliyor uğraşamoyrum açıkcası
anlıyorum efenim.sormadan cevaplamak gibi bişiyim var
olabiliranlıyorum efenim.
al bunu günün videosunda paylaş. adamların güzel sesi var maşaellah. denk geliyorum ara arada okuyuşları güzel. muhtemelen ses kaydı alıp harici video ile montajlıyorlar.
sonuçolabilir
ben de fesbok yok
ama linki açar herhalde
unutmazsam bakarım
izledim ve dinledim
nolacaktı ya ne sandınizledim ve dinledim
he gözelmiş
değişik şeyler bekliyodumnolacaktı ya ne sandın
güneşi görmek ister misin diye bir replik geçiyordu filmin birinde aklıma o geldideğişik şeyler bekliyodum
şaşırttın beni
güneşi gördümgüneşi görmek ister misin diye bir replik geçiyordu filmin birinde aklıma o geldi
yok la o lpg lılerın degılgüneşi gördüm