Yardım YouTube u reklamsız nasıl izlerim?!

Sponsorlu Bağlantılar

GhostMahir

GhostMahir

Üye
    Konu Sahibi
YouTube u reklamsız nasıl izlerim?!
Arkadaşlar daha önce çogunuzunda kulladığı Vanced kuçuygulamasını kullanıyordum artık çalışmıyor nette araştırdım bir kaçını denedim ama olmadı reklam çıkıyor bana şu anda güncel bir aplikasyon tavsiye edebilecek biri varmı kurulumu ile birlikde reklamsız youtube u kullanabileceğim herhangi bir pro lazım şimdiden ilginize teşekkürler.

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
android telefonsa
apk repo uyg. indir
yutubu indir
reklamsız
yutub twitır vatsap
birkaç tane uygulama var

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
emin dayı

emin dayı

Üye
Newpipe var reklam siz ve MP3 veya video formatda indirme özelliği var tercih senin

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve GhostMahir
PALA.

PALA.

Üye
Firefox + uBlock origin eklentisi işini görür, telefonun kendi youtube uygulamasını devre dışı bırak, firefox üzerinden youtube gir.

GhostMahir

GhostMahir

Üye
    Konu Sahibi
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Arkadaşlar daha önce çogunuzunda kulladığı Vanced kuçuygulamasını kullanıyordum artık çalışmıyor nette araştırdım bir kaçını denedim ama olmadı reklam çıkıyor bana şu anda güncel bir aplikasyon tavsiye edebilecek biri varmı kurulumu ile birlikde reklamsız youtube u kullanabileceğim herhangi bir pro lazım şimdiden ilginize teşekkürler.
Android de Vanced çalışıyor bende .
Bilgisayar içinse Brave tarayıcı

denizci35

denizci35

Üye
Youtube Rewanced var onu bul son sürümü indir

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Dobraokuyucu

Üye
New pipe ya da grayjay

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
brave de güzel arka planda çalıyor edyior.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Eski hesabımdan 6 like da silmişler ve birkaç mesaj daha gitmiş
İstemiyosanız tamamen giderim dönmemek üzere
bu mesajda admin etiketlemedim

Artık adminleri etiketleyip etiketlememek size kalmış @Dobraokuyucu ve @DarkredBlue61 gitmemi istiyosanız giderim Mayısta 8.senem doluyor
Ne kaldı şurada Mayıs ayına

Dobraokuyucu

Üye

Artık adminleri etiketleyip etiketlememek size kalmış @Dobraokuyucu ve @DarkredBlue61 gitmemi istiyosanız giderim Mayısta 8.senem doluyor
Psikopat misin sen, silerse silsinler seni mi sildiler sanki matrixten ne bu tribin
Mesaj birleştirildi:

Ya da ben mi siliyorum da gitmemi istemiyosanız falan yazmissin

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Notxr
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Psikopat misin sen, silerse silsinler seni mi sildiler sanki matrixten ne bu tribin
Evet pisikolojim bozuktur doğrudur.
nca emek onca mesaj onca tıklama onca aktiflik boşunamıydı.
keşke silselerdi 0 lasalardı

hele bi sıfırlasınlar ........

Ya da ben mi siliyorum da gitmemi istemiyosanız falan yazmissin
Yok ondan değil
Benim gitmemem için çabalicakmısınız onu görmek istemiştim

neyse ilerleyen zamanda yine aynı böyle devam ederse ve destekleyen çıkmazsa Mayısta gideceğim bu defa gerçekten geri dönmemek üzere

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
indirme sıkıntı geçen bi tane vardı baktım yasalar gereği yasak vs dyor yoksa kullanıyordum. muhtemelen play e ekleniyor indirme yapıyorsun bir süre sonrada fark edilince yasaklanıyor... ayrı program gerekecek. pc kullanıyorsan oradan da yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Eski hesabımdan derken ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hangi hesabı bilmiyorum ama , eski konular hortladığından ara ara gözüme çarpsa da , ondan ötürü silinmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Benim 2 sene sonra 20 yıl olacak siteye üyelik. İlk defa bir forumda bu kadar uzun süreli üyeliğim olacak tabii Forum kapanmazsa. YouTube olayına gelince verin parasını hem müzik uygulamasını da kullaniyorsunuz. Ben uzun zamandir parasını vererek kullanıyorum çok memnunum. Korsan filan aramayın

• Beğen
  • Beğenmedim
Tepkiler: Notxr, Dobraokuyucu, 0sıfırcı ve 1 kişi daha
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
eski hesap silinen hesap
kendim silmiştim
ama dayanamayıp geri gelmiştim
mesajlarım neden siliniyor ki

neyden ötürü ?

Eski konuların hortlatılması yasak , ondan ötürü olabilir diye belirttim. Nedenini bilmediğin için...

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

Üst Alt