Prince of Persia HD v1.00(5) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

norka

norka

Üye
oyun sıkıntılı gerçekten. HD falan yazıyor güzel birşey sandım :) ama sağol

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

mıttık

Üye
oyunu ben 5800 a da n8 ede yükledim 5800 da yavaş oynatıyo ancak n8 dede durum aynı..n8 üstün donanımına rağmen 5800 ile aynı performansı sunuyor oyunda oyunun kendisi biraz yavaş çalışıyor ve kalitesi düşük bi oyun..Ama yinede teşekkürler gameloft un hatası yüzünden seni suçlayamayız :D

asisimo

asisimo

Üye
teşekkürler :yuru

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
:tşk:

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.

erquin

erquin

Üye
oyunu ben 5800 a da n8 ede yükledim 5800 da yavaş oynatıyo ancak n8 dede durum aynı..n8 üstün donanımına rağmen 5800 ile aynı performansı sunuyor oyunda oyunun kendisi biraz yavaş çalışıyor ve kalitesi düşük bi oyun..Ama yinede teşekkürler gameloft un hatası yüzünden seni suçlayamayız :D
Oyun N8 için çıkarılmamış ki c6 gibi s60 v5 ler için çıkarılmış dolayısı ile multi touch işlevi de çalışmaz bu oyunda

jeki01

jeki01

Üye
indirdim yükleme yaparken uyumsuzdur diye uyarı verdi N8 için ama yükleme yapılıyor.

duhanc

Üye
teşekkürler

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Teşekkürler.

aslanasaf

Üye
tskt

doguomer

doguomer

Üye
c7 de açmıyor:(

wertuana

Üye
linki göremiyorum

realplayer2

realplayer2

Üye
rardan çıkmıyolar ki

angel_54

Üye
Oyun eski s60v5 Oyunu olduğundan Bizim tlefonlarda yawaş oynatmaktadır hoş 5800 gibi telefonlardada aynı sorun war oyun statio gibi ayrı ekran katı olan telefonlar için yazılmıştır haliyle bizim telefonlarda ekran kartından değil de işlemci üzerinden çalışmaktadır..

hell yeahh

Üye
teşekkrler

happyhope

happyhope

Üye
süpersin hocam. farenin tıkına sağlık yaw

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
Yüreğine, parmağının ucuna, klavyenin arasına kaçan kire, pisliğe sağlık.

hrduman

Üye
teşekkürler

Üst Alt