Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prince of Persia HD v1.00(5) Symbian^3 Signed
Sponsorlu Bağlantılar
samsung02
Üye
thnx
koloni
Üye
tskr
CoDeYs
Üye
5230 ta denesem olurmu acaba
mıttık
Üye
5800 da biraz ağırda olsa açıyo ondada açar
ss400
Üye
saolllllllllll
heavenhawk
Üye
saoll ama oyun kasıyo ya :/
celal cenk
Üye
emeğine sağlık kardesm ama bn bu hd oyunları atıorm tele yuklymiyo sertifika hatası dio nası yuliye bilirim normal oyunlarda olmuyuo..???
Aradan çok zaman geçmiş ama diğer arkadaşlar öğrensin : üç dosyayı mausla seçip sağ tıklayıp buraya çıkart deyin tek dosya halinde çıkacakır. Bu arada paylaşımın için teşekkürler nadir.
Edit : Telefonu kasım kasım kastırıyor yüklemenizi tavsiye etmem
engin_erg
Üye
n8'de kasıyor oyun zaten uyumlu uygulama olmayabilir diyor yüklerken
mınmın
Üye
bu oyunlar galaxy s2 de çalışırmı? acil cevap
sever58
Üye
teşekkürler emeğine sağlık indirecem ve yükleyecem n8 oyun bakımından müthiş bi telefon
[alikan]
Üye
10 Mb lık bir oyun her tarafı HD olsa nolur indirmeye bile gerek yok gibi. 500 Mb lık oyunlar artık söz konusu
Kardeşim ne diyosun şaka felanmı bu oturup ağlayasım geldi senin sorunu görünce galaxy s2 ye değil bunu prince of persia nın pc oyununu yükle çalıştırır nerdeyse git android bölümünde on numara oyunlar var yanlış yere bakıyosun
cgrylmz7
Üye
deneyeceğim hemen telefonda oyunu
andy5636
Üye
Shadow guzel yorum yapmissin
ByQwerty01
Üye
Partları nasıl birleştirecez Lütfen yardım edin
full force
Üye
bu oyun n8 e göre değil s60v5 lere göre bu yüzden yavaş
sapphire62
Üye
yüklerken sertifika hatası verdi, bu yüzden yüklemeyi iptal ettim. acemi olduğumdan korktum yani