Prince of Persia HD v1.00(5) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

theriskoftime

theriskoftime

Üye
Teşekkürler

samuel2009

Üye
rar şifresi nedir acaba_?

koka89

koka89

Üye
Bir de oynarken kasma yapmasa...:off: Teşekkürler kardeşim..

erquin

erquin

Üye
bu oyun multi touch ozelligi desteklemiyor yani oynu n8 de oynamak zevk vermiyor bos yere indirmeyin ayrıca donuyor oyun test edilmiştir

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

uzunhasan54

uzunhasan54

Üye
Nasıl kuracaz

chilekesh_mert

Üye
c7 ye yükledim fakat oyun yavaşlıktan oynanmıyor aslında aradığım oyun prince of persia the forgotten sands ti ama malesef bulunmuyor sadece java versiyonu var oysa youtube da hd versiyonu var eğer bulabilirseniz foruma ekleyebilir misiniz? bu arada telefonu yeni aldığım için yeni üye olduğumu belirteyim :)

mehmetemin07

Üye
teşekkürleer

conqueror99

Üye
teşekkürler kardeşş

osmaan48

osmaan48

Üye
bu oyun multi touch ozelligi desteklemiyor yani oynu n8 de oynamak zevk vermiyor bos yere indirmeyin ayrıca donuyor oyun test edilmiştir
amman dikkat kardeşim daha önce bende bi kaç yorum yaptım eleştiri açısından hemen bamlandım forumda hep yapıcı eleştiri istiyor arkadaşlar olumsuz eleştiriyi kimse kabullenemior nedense

Utku

Utku

Üye
way saolasın

emre2574

emre2574

Üye
ben bu 3 partı da ındırdım hangısını kullanacagız hepsınde aynı sey var

Kubde

Kubde

Üye
bu oyunu iki tane n8 de denedim ikisinde de kastı ne iş anlamadım sizde de var mı bu kasma olayı bizimkilere mi denk geldi yoksa?

krokodilll

Üye
önceden 5800 a yuklemiştim felaket yavastı şiimdi N8 im var yine aynı çok yavas :S oyunda sorun var

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
telefonla uyumlu değil diyor.....

saly35

saly35

Üye
saol en sevdiğim oyun

geneluye

geneluye

Üye
eline sağlık n97 de 5800 vivaz da yavaş ama satio da hızlı n8oyunu normalde o yüzden n8 de takılma yok

azrail28

Üye
çok teşekkürler

orchidem

Üye
teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım c6-01 de çalışır umarım

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
:tşk:

Üst Alt