Power Boot ( Akıllı telefonların açılışını hızlandırın!)

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Power Boot ( Akıllı telefonların açılışını hızlandırın!)
Akıllı telefonların açılışını hızlandırın!

Akıllı telefonları daha akıllı kılan üçüncü şahıs yazılımlar zaman zaman istem dışı bir şekilde kendiliğinden başlayıp sinirlerinizi bozabilir. Power Boot bozulan sinilerinize iyi gelir(!)

Bilgisayarlarınızın açılışında çalışan uygulamaları düzenlemek, açılışta size ciddi ölçüde zaman kazandırabilir. Peki ya cebimizdeki küçük akıllı cihazlar? Symbian tabanlı cihazınıza yüklediğiniz yazılımlar açılışta çalışarak size bıkkınlık verdiyse yahut bazı uygulamaların açılışta çalışmasını istiyorsanız artık başarılı bir yardımcınız var: "Power Boot"

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulama kullanıcı dostu bir arayüze sahip

Power Boot bir başlangıç düzenleme yazılımı. Symbian tabanlı cihazınızda açılışta çalışan uygulamaları düzenleyebilmenizi sağlıyor. Uygulama oldukça başarılı tasarlanmış.

Cihazınızda yüklü olan uygulamaları ve o anda çalışan tüm işlemleri görebiliyorsunuz. Bu şekilde istediğiniz görevleri engelleyebiliyor ya da yüklü uygulamalardan açılışta otomatik olarak başlatılmasını istediğiniz uygulamayı seçebiliyorsunuz.

Uygulama menüsünden "enabled" yaparak aktif hale getiriyorsunuz ve program her açılışta otomatik olarak çalışarak belirlediğiniz ayarların gerçekleştirilmesini sağlıyor. Tüm Symbian S60 3. sürüm cihazlara destek veren uygulama İngilizce ve Çince dil desteklerine sahip.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamanın desteklemediği cihaz yok gibi

Nokia N82, N73 ve N95 ile kullandığımız uygulama ücretsiz olarak sunuluyor.Geliştirici tarafından açıklanan bilgilere göre uygulamanın desteklediği modeller şöyle: Nokia E50, E51, E55, E60, E61, E62, E63, E65, E66, E70, E71, E75, E90, N71, N73, N75, N76, N77, N78, N79, N80, N81, N82, N85, N91, N92, N93, N95, N96, 3250, 5320, 5500, 5630, 5700, 5800, 6110, 6120, 6121, 6122, 6124, 6210, 6220, 6290, 6650, 6710, 6720, Samsung SGH-i400, SGH-i450, SGH-i520, SGH-i550, SGH-i560, SGH-i570, L870, G810, i7110, i8510 INNOV8, L780, LG KS10, KT610, KT615.

(Alıntıdır)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: umutunlu, thd, iyurudu ve 54 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

celilcemre

celilcemre

Üye
inşallah işe yarar

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşım birde açılma hızı değilde mesaj kutusunu hızlandıran bi program varsa n95de baya can sıkıcı bu durum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
teşekürler güzel paylaşım ama birşey sorcaktım zaten başlangıçta ne gerekliyse telefon onları yüklüyor bizim bir uygulamayı başlangıçtan kaldırmamız telfonun açılışında bir sorun yaratmazmı:hmmm
mesala sen hangileriini kapattın acaba????

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
programın mantıgı guzel ama bı turlu cozemedım ya ıng fazla ıyı degıl. yanlıs bısı de yapmak ıstemıorum

BOZO11

BOZO11

Üye
teşekkürler işe yarar inşallah

n95eray

n95eray

Üye
bence bu programın yapım amacı acılışı hızlandırmak değil telefon açılışında başlatılmasını istenilen programları otamatik acan bi program arkadaşlar sakın telin acılıştaki otamatik acılan uygulamaları kapat demeyin zaten programın matiğı bu değil

reoksit

reoksit

Üye
n 73 yüklenmiyor
güvenilmeyen diyor

cadigargi

Üye
arkadaşlar bu program açılışta otomatik çalışan uygulamaların listesini göstermiyor, sadece yüklü ve çalışan uygulamaları gösteriyor, bu program yüklediğin uygulamaları başlangıçta çalıştırmanıza yarıyor sadece, yani bilgisayardaki msconfig teki gibi liste filan göstermiyor

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:)saol:oke:

meyrock

meyrock

Üye
bence bu programın yapım amacı acılışı hızlandırmak değil telefon açılışında başlatılmasını istenilen programları otamatik acan bi program arkadaşlar sakın telin acılıştaki otamatik acılan uygulamaları kapat demeyin zaten programın matiğı bu değil
katılıyorum sana bunun kullanıs amacı bu..çunku ben kullanıyorum..mp3 um ve taskmanı bazen açılsın istemedigim için kullanıyoruım:D

lost_ali

Üye
tesekkürler

byilmazZ

byilmazZ

Üye
bu program çok güzel telefon birden hızlandı teşekkürler :oke: n73 te çalışıyor :oke:

exi23

exi23

Üye
yaw n73 e yükledim ama startup list' i göremiyorum ben

elnino757

elnino757

Üye
ewt aynı sorun bnm N73te de var kardeş napalım

yckoc2004

Üye
emeğine sağlık çok sağol

sayokantürk

sayokantürk

Üye
dostum teşekkürler bu proğram sadece telefonda telefonu açtığınız zaman kendiliğinde çalışmayan proğramları bu proğram ile açabiliyorsunuz tabi telefon açılırken bu proğram devreye girip ondan açmasın istediğiniz proğramları hemen açıyor :oke:

carlos3x

carlos3x

Üye
bence bu türlü yazılımlar daha dikkatli kullanımalı, herhangi krtik bir programı engellerseniz telefonun formattan başka şansı kalmaz. programları sorumsuzca yayınlamayın ya da uyarıları ekleyin lütfen. tşk.

Üst Alt