Portre Klavye Sorunu.(Symbian Anna)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Portre Klavye Sorunu.(Symbian Anna)
Arkadaşlar benim portre klavyede sorunlar var. Resimde görüldüğü gibi Yazmak için dokunun'a basıyorum. Yarısı mesaj baloncukları yarısınında dik klavye gibi olması lazım. bende hala symbian^3 deki resme benzer boş ekran ve klavye çıkıyor. Symbian Anna'yı yeniden yükledim ama tekrar aynısı cıkıyor. cünkü herkeste internet tarayıcısı olsun, rehberde arama olsun, mesaj oturumları olsun, ekranın yarısı klavye yarısı da yazdığın yeri görebiliyorsun. Nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Örnek Resimler.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes hard format atıp üstüne flash at bi de...eger olmazsa belle at kökten çözüm :oke:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla kardes baska yolu yok malesef...legal olarak yapabilcegin tek sey oviden bidaha yüklemek annayı...zaten flash atarkende orjinal nokia dosyalarıyla atıyosun tek illegal olay ovinin yaptıgını sen yapyosun.hard format ve flash olaylarının anlatıldıgı konular forumda mevcut biraz kurcalarsan çözersin o kadar zorlugu yok :)

valent

valent

Üye
kardeş o dediğin olayı bende yaşamıştım v22 ilk yüklediğimde öyleydi sonra v24 yükledim orjinal türkiye sorun halloldu sanırım seninde sürümün v22

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes baska yolu yok malesef...legal olarak yapabilcegin tek sey oviden bidaha yüklemek annayı...zaten flash atarkende orjinal nokia dosyalarıyla atıyosun tek illegal olay ovinin yaptıgını sen yapyosun.hard format ve flash olaylarının anlatıldıgı konular forumda mevcut biraz kurcalarsan çözersin o kadar zorlugu yok :)

Anna'yı OVI'den tekrar yükledim. Fakat yine aynı yüklendi. Ben yapmaya çalıştımda Flash atmayı, hic beceremedim hersey yarım kaldı. Bir yerden sonra gidemedim sanırım. Navi'de dosyaları atamadım. ilk aşamadan batmışım baksana :) :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:) öyle olmus kardes vala

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Anna'yı OVI'den tekrar yükledim. Fakat yine aynı yüklendi. Ben yapmaya çalıştımda Flash atmayı, hic beceremedim hersey yarım kaldı. Bir yerden sonra gidemedim sanırım. Navi'de dosyaları atamadım. ilk aşamadan batmışım baksana :) :)

flash istersen yardım edebilirim kendi telefonuma 2. atışım bi arkadaşımada atmıştım gayet memnunuz.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
flash attıktan sonra oviye gelen guncellemeleri yükleyebilirmiyiz ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tabii ki kardes,anna yüklersen güncellemeleri flan yüklersin sorun olmaz ;)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Arkadaşlar benim portre klavyede sorunlar var. Resimde görüldüğü gibi Yazmak için dokunun'a basıyorum. Yarısı mesaj baloncukları yarısınında dik klavye gibi olması lazım. bende hala symbian^3 deki resme benzer boş ekran ve klavye çıkıyor. Symbian Anna'yı yeniden yükledim ama tekrar aynısı cıkıyor. cünkü herkeste internet tarayıcısı olsun, rehberde arama olsun, mesaj oturumları olsun, ekranın yarısı klavye yarısı da yazdığın yeri görebiliyorsun. Nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Örnek Resimler.

Şuan benim klavyede farklı pencerede acılıyor sadece bir kez oviden anna yükledim....

artık dert etmiyorum alıştım ...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​kardes N8 kullanıyorsan belle at telefona

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
​kardes N8 kullanıyorsan belle at telefona

N8 kullanıyorumda. Ben oviye gelen guncellemeleri baya takip eden biriyim. Belle yükledikten sonra heralde güncellemeler ise yaramayacak. Ovi Guncellemeler Cunku Annaya geliyor hep heralde.

rowel35

rowel35

Üye
annayı boşver.
direk belleye geç. pişman olmazsın merak etme.
:)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
N8 kullanıyorumda. Ben oviye gelen guncellemeleri baya takip eden biriyim. Belle yükledikten sonra heralde güncellemeler ise yaramayacak. Ovi Guncellemeler Cunku Annaya geliyor hep heralde.
evet şuan tüm güncellemeler anna için geliyor.. daha belle yayınlanmadığı için herhangi bir güncelleme almıyorsun..ama şunu söyleyebilirim.. o gelen güncellemelerin çabası anna yı biraz daha belle ye yaklaştırmak :) gerçi şuan bu bellenin sızıntısının yanından bile geçemiyorya neyse :ehe .. ama yayınlanmış güncel yazılım istiyorum diyorsan telinde.. anna da kal.. ama şunuda bil bu sızıntı belle de orjinal.. sadece beta nın betası.. şuanki haliyle bile belle anna ile arasına And dağlarını dikmiş durumda!! :pro:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes gelcek güncellemelerin cogu belleye entegre durumda zaten suan kamera versiyonu bile 11.26.anna da kamera 9.32 düşün yani gerisini...sen gec belleye güncelleme bile istemyceksin bi daha ;) bak bu kadar adam memnunsa belleden vardır bi bildikleri dimi :oke:

valent

valent

Üye
N8 im olsa hiç düşünmez şimdi belleyi flaşhlardım ama c7 kullanıyorum

tayko177

Üye
Arkadaşlar bende N8 ime hard format atmayı düşünüyorum ama size bazı sorularım olacak.
Diyelim hard format attım , ondan sonra aynen flash atma adımlarını izlemem gerekiyor değil mi ? Hard formattan önce de yedek ayırmam gerekiyor?
Birde Anna mı yoksa Belle mi yükleyeyim ? Burada merak ettiğim Belle yüklersem uygulamalar çalışır mı ?
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt