Portico Güncellemesi ile Arama Motoru Olarak Google Seçilebilecek

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Portico Güncellemesi ile Arama Motoru Olarak Google Seçilebilecek
Windows telefonlarda arama motoru seçimi eleştiri alan özelliklerden birisiydi. Sadece Bing ve Yandex arasında seçim yapılabilmesi bir sınırlama olarak görülüyor ve lider arama motoru Google’un listede olmaması şaşkınlık yaratıyordu. Bu durum gelecek güncelleme ile düzeltilecek ve google listedeki yerini alacak. Donanımhaber forumundan cagrimir kullanıcısının paylaştığı görseli aşağıda bulabilirsiniz. Görseli nasıl aldığını sorarsanız, ilgili güncellemeyi naviFirm’den indirerek telefonunuza flash atarak kurabilirsiniz. Ama ne yaptığınızı gerçekten bilmiyorsanız bu işlemi önermiyoruz, zaten yakın zamanda güncelleme yayınlanacak ve telefonunuza kurabileceksiniz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şu anda seçiliyor zaten bilgi için teşekkürler;) navideki yüklemeyi yapınca bu özellik te gelmiş oldu.

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Kastetmek istediğim oydu zaten biraz dikkatli oku navide var ama cihazlara gelmedi daha sadece pc üzerinden yapabiliyorsun

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Resmi göremiyorum cepten.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biliniyordu teşekkürler

acoustic

acoustic

Üye
Burada anlatılanı pek anlamadım ama google arama motorunu eklenilebildiği tartışılıyor. Bunu acaba ben de yapabilir miyim.
Htc 8s için uygulamak istiyorum.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
sen yapamazsın kardeşim Nokia Lara özel o

acoustic

acoustic

Üye
Htc 8 S için olan bir şey var mı

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman dediğim gibi ' Windows Phone alacaksan Nokia alacaksın '

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arama tuşuna basınca Google çıkıyor ben anlamadım her neyse teşekkürler

IVI-Elia

Üye
konu hortlamış portico çıkalı kaç ay oldu

acoustic

acoustic

Üye
konu hortlamış portico çıkalı kaç ay oldu

Htc 8s kullanıyorum ve bizde arama kısmı sadece yandex ve bing bulunuyor, Google yapabileceğim bir arayış içindeyim konuyu ben tekrar hortlattım ;)

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8s kullanıyorum ve bizde arama kısmı sadece yandex ve bing bulunuyor, Google yapabileceğim bir arayış içindeyim konuyu ben tekrar hortlattım ;)

Ben de 3-4 güne kadar Google kullanıyordum ama artık bing'i tercih ediyorum googledan daha iyi geliyor

acoustic

acoustic

Üye
Bence Google bu iş için en iyisi sadece arama yapmak için değil diğer kullanılan site yazılımları içinde Google kullanıyorum. O yüzden benim için çok gerekli sürekli tarayıcı da tekrar Google bulmaya çalışıyorum.

erdincpolat

erdincpolat

Üye

nasıl yani ? Hem yandex hem bing mi var. Nasıl oluyo 8x de öyle bir seçenek bile yok. Ben anlamıyorum bu işi arkadaş 8s de varsa 8x de neden yok. Ne alaka

acoustic

acoustic

Üye
İleri düzey ayarlarda bu ikisi mevcut ben de de Google yok uff ya

leeshore

leeshore

Üye
Arkadaşlar bu seçenek tam olarak nerede ? 8S kullanıyorum ve ileri düzey ayarlar kısmında yok.

acoustic

acoustic

Üye
Tarayıcı kısmında sağ alt köşede ... Var oraya giriyoruz ve ayarlara tıklıyoruz. Daha sonra en alt kısımda ileri düzey ayarlar var orada mevcut seçenekleri göreceksiniz

leeshore

leeshore

Üye
Biraz önce resimleri ekledim. Ben mi göremiyorum yoksa farklı bir yere mi bakıyorum :S

erdincpolat

erdincpolat

Üye
8x de yok bu dediğin

Üst Alt