[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

Emin5276

Emin5276

Üye
güncellemede yeni ve hoş şeyler var mı :D yoksa ufak düzeltmeler mi,bide sizce bu rom baudi den iyi mi?

• Beğen
Tepkiler: metehansys

metehansys

metehansys

Üye
güncellemede yeni ve hoş şeyler var mı :D yoksa ufak düzeltmeler mi,bide sizce bu rom baudi den iyi mi?
Fix gelicek ingilizce kısımlar radyo falan düzeltilicek benim bildiğim kadarıyla. Roma gelince kişiden kişiye değisir o. Bana göre en iyi rom şuan bu zevk meselesi anlıcağın


• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr ve Jotumuye
Emin5276

Emin5276

Üye
Fix gelicek ingilizce kısımlar radyo falan düzeltilicek benim bildiğim kadarıyla. Roma gelince kişiden kişiye değisir o. Bana göre en iyi rom şuan bu zevk meselesi anlıcağın

Haklisin kardeşim,benim amacim sizlerinde görüşünü almakti,kahretsin ki su lewa romdan bi vazgecemiyorum :D güncellemesi ile biraz daha duzeltilirse;lewa best olur,ama color OS ta çok hoş gerçekten.

• Beğen
metehansys

metehansys

Üye
Haklisin kardeşim,benim amacim sizlerinde görüşünü almakti,kahretsin ki su lewa romdan bi vazgecemiyorum :D güncellemesi ile biraz daha duzeltilirse;lewa best olur,ama color OS ta çok hoş gerçekten.
Bende lewadan yanaydım ama color os'u gördükten sonra lewanın romunu bile sildim telefondan. Menüsüz sevsevdim android yerine ios alırdım.

• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr, Jotumuye, Buğra ve 1 kişi daha
kaptan23

kaptan23

Üye
androitte yeni olup yüklemeye çalışan biri olarak bi türlü beceremedim :) güzel bi roma benziyor ama ne rotttan anlarom ne rom dan simbiyan desen bizim işimiz ama burda yemiyor :)

• Beğen
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
goruntulu gorusme olacakmı bunda hocam

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Maalesef olmayacak çünkü romun kendisinde yok bu özellik

Güncelleme hazır test eettikten sonra 1-2 gün içinde yayınlanacak

• Beğen
Tepkiler: metehansys ve emre.koc
Emin5276

Emin5276

Üye
Kapasitif tusları bildirim olarak kullanabilme,ses tuslarıyla muzık kontrolu gibi seyler saglanabilse cok iyi olur aslında ama gravitybox uyumlu degil,guncellemeye bunlar eklenemez sanırım?

metehansys

metehansys

Üye
Kapasitif tusları bildirim olarak kullanabilme,ses tuslarıyla muzık kontrolu gibi seyler saglanabilse cok iyi olur aslında ama gravitybox uyumlu degil,guncellemeye bunlar eklenemez sanırım?
Büyük ihtimalle eklenmicek ama o lar olmasada oluyo ses açıcam diye çok müzik değistirdiğim oluyo. Olmaması benim için daha iyi. 

• Beğen
metehansys

metehansys

Üye
  • Beğen
emre.koc

emre.koc

Üye
Merakla Bekliyorum :)

ResspecT11

ResspecT11

Üye
Güncelleme hazır. romun yedekleme programı ile yedeğinizi alın ki güncellemeden sonra kişiselleştirmeleriniz kaybolmasın. Ses tuşları ile ses kontrolüne gerek yok sallayarak değiştir müzikleri:) Tuşları bildirim ışığı olarak kullanmak için alternatif ve daha güzel bir uygulama var onu kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emin5276 ve Buğra
Emin5276

Emin5276

Üye
Güncelleme hazır. romun yedekleme programı ile yedeğinizi alın ki güncellemeden sonra kişiselleştirmeleriniz kaybolmasın. Ses tuşları ile ses kontrolüne gerek yok sallayarak değiştir müzikleri:) Tuşları bildirim ışığı olarak kullanmak için alternatif ve daha güzel bir uygulama var onu kullanabilirsiniz.
Yoksa bugun mu geliyooo: 8 o alternatif program neymis

Son düzenleme:
ResspecT11

ResspecT11

Üye
Güncellemede ekli olarak geliyor uygulama. Bugun gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Emin5276, emre.koc ve Buğra
emre.koc

emre.koc

Üye
Bravooo :)

sdf58

sdf58

Üye
Bende yukledim rom efsane fakat ön kameraya gecince kameraya baglanılamıyor diyor ve ön kamera çalışmıyor arka kamera da odaklanmıyor.

metehansys

metehansys

Üye
Bende yukledim rom efsane fakat ön kameraya gecince kameraya baglanılamıyor diyor ve ön kamera çalışmıyor arka kamera da odaklanmıyor.
Benim odaklanmamda sıkıntı yok

• Beğen
ResspecT11

ResspecT11

Üye

Sorunlu parti cihazlardan sizinki. Ön kamera için romu tekrar kurmaktan kurtulmanız için driverleri fix halinde veririm. Güncellemede ek kamera driverleri eklendi ancak denemesi yapılmadı sorunlu cihaz yok elimin altında. Umarım işe yarar driverler.

sdf58

sdf58

Üye
İnş yarar. Tesekkur ederim. Bide bu isler rom nedir nasıl oluyor 2 gundur göz gezdirdim Bende yapmak istiyorum yazılımdan anlarım bil. Bolumu ogrencisiyim konuyla ilgili link varsa yonlendirirmisiniz.

Üst Alt