Fix gelicek ingilizce kısımlar radyo falan düzeltilicek benim bildiğim kadarıyla. Roma gelince kişiden kişiye değisir o. Bana göre en iyi rom şuan bu zevk meselesi anlıcağıngüncellemede yeni ve hoş şeyler var mıyoksa ufak düzeltmeler mi,bide sizce bu rom baudi den iyi mi?
Haklisin kardeşim,benim amacim sizlerinde görüşünü almakti,kahretsin ki su lewa romdan bi vazgecemiyorumFix gelicek ingilizce kısımlar radyo falan düzeltilicek benim bildiğim kadarıyla. Roma gelince kişiden kişiye değisir o. Bana göre en iyi rom şuan bu zevk meselesi anlıcağın
güncellemesi ile biraz daha duzeltilirse;lewa best olur,ama color OS ta çok hoş gerçekten.Bende lewadan yanaydım ama color os'u gördükten sonra lewanın romunu bile sildim telefondan. Menüsüz sevsevdim android yerine ios alırdım.Haklisin kardeşim,benim amacim sizlerinde görüşünü almakti,kahretsin ki su lewa romdan bi vazgecemiyorumgüncellemesi ile biraz daha duzeltilirse;lewa best olur,ama color OS ta çok hoş gerçekten.
androitte yeni olup yüklemeye çalışan biri olarak bi türlü beceremedimgüzel bi roma benziyor ama ne rotttan anlarom ne rom dan simbiyan desen bizim işimiz ama burda yemiyor
![]()
Büyük ihtimalle eklenmicek ama o lar olmasada oluyo ses açıcam diye çok müzik değistirdiğim oluyo. Olmaması benim için daha iyi. Kapasitif tusları bildirim olarak kullanabilme,ses tuslarıyla muzık kontrolu gibi seyler saglanabilse cok iyi olur aslında ama gravitybox uyumlu degil,guncellemeye bunlar eklenemez sanırım?
Beklemedeyiz hocam Maalesef olmayacak çünkü romun kendisinde yok bu özellik
Güncelleme hazır test eettikten sonra 1-2 gün içinde yayınlanacak
Tuşları bildirim ışığı olarak kullanmak için alternatif ve daha güzel bir uygulama var onu kullanabilirsiniz.Yoksa bugun mu geliyooo: 8 o alternatif program neymisGüncelleme hazır. romun yedekleme programı ile yedeğinizi alın ki güncellemeden sonra kişiselleştirmeleriniz kaybolmasın. Ses tuşları ile ses kontrolüne gerek yok sallayarak değiştir müzikleriTuşları bildirim ışığı olarak kullanmak için alternatif ve daha güzel bir uygulama var onu kullanabilirsiniz.
Benim odaklanmamda sıkıntı yokBende yukledim rom efsane fakat ön kameraya gecince kameraya baglanılamıyor diyor ve ön kamera çalışmıyor arka kamera da odaklanmıyor.
Bende yukledim rom efsane fakat ön kameraya gecince kameraya baglanılamıyor diyor ve ön kamera çalışmıyor arka kamera da odaklanmıyor.