[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

metehansys

metehansys

Üye
Benim telefonda son parti ama odaklanmasında herangı bi sıkıntı cıkmadı: )

• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr ve Buğra

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk mesaja gps geç bağlanma sorunu yaşayanlar için fix ve rom hakkında inceleme videosu eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: metehansys
smh60

smh60

Üye
Su kamera sorunuda gecse harika olacak

• Beğen
Tepkiler: Buğra

obalıyusuf

Üye
hocam bnm kamerada pembelesme var bıde su hafıza sorunu hıc sesınız cıkmıoooooo ;)

• Beğen
metehansys

metehansys

Üye
hocam bnm kamerada pembelesme var bıde su hafıza sorunu hıc sesınız cıkmıoooooo ;)
1-2 hafta icinde pack cıkıcakmıs onun icin bekliceksin ama beklemek istemiyorsan simdilik es file vb uygulamaları yukleyebilirsin:)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
kamer pembeleşme sorunu çözümü yok neredeyse discovery kullananların %70-80 civarında bu sorun var.
dahili hafızada sorun yok sadece opponun dosya yöneticisi dahili hafızayı göstermiyor.es file vs kurarsanız dahili hafızayı görebilirsiniz. :oke:

• Beğen

obalıyusuf

Üye
hocam stock romda yapmıodu pembelesme

• Beğen

obalıyusuf

Üye
hmm bn dıkkat etmedm herhalde usta eyw

• Beğen
sumer35

sumer35

Üye
Pcye indirdim ftp ile attım tele cwmde kurulmadı bad file falan yazdın ekranda karnı açık içinde ünlem olan robot geldi sonra kabloyla bağlayıp attım aynı sonra tekrar indirip attım aynı sonra direk tele indirdim yine aynı bi türlü kuramadım

Talha8

Üye
Viper4Android bende calismiyo 1 defa aktif oldu baska hic olmadı nasıl aktif edebilirim

atoprak2006

Üye
romu cok begendim .bir sorum olacak dts yi bu roma ekleyemez misiniz.birde bende radyo düzgün calısmadı.haparlorden ses vermiyor radyo. onun dısında benim kamerada da hafif pembelsme oldu orjinal romda yoktu.

metehansys

metehansys

Üye
romu cok begendim .bir sorum olacak dts yi bu roma ekleyemez misiniz.birde bende radyo düzgün calısmadı.haparlorden ses vermiyor radyo. onun dısında benim kamerada da hafif pembelsme oldu orjinal romda yoktu.
Senin gene hoperlorden ses vermiyor benimki kulaklık takılı oldugu halde gormuyor :)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Senin gene hoperlorden ses vermiyor benimki kulaklık takılı oldugu halde gormuyor :)
Baska bir radyo programı deneyiniz. Yanlıs hatırlamıyorsam radyo uygulaması sorunluydy. Markete girin discovery radyo yazın indirin

• Beğen
sumer35

sumer35

Üye
Hocam benim sorunuma bi çözüm yokmu

• Beğen
metehansys

metehansys

Üye
Baska bir radyo programı deneyiniz. Yanlıs hatırlamıyorsam radyo uygulaması sorunluydy. Markete girin discovery radyo yazın indirin
Radyo benim icin o kadarda onemli degil hocam var olanıda sildim :)

• Beğen
sumer35

sumer35

Üye
Rom tam inmemiş olabilir.
Cwm yuklu oldugun emin misiniz?
4 kez indirdim ve cwm yüklü ve wipeların hepsini yaptım diğer eklentileri deniyorum yüklüyor ama rom da hata veriyor

adrenalinxp

Üye
Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş 19 tane uygulama hepsi açıkken bile banamısın demedi uygulamalar arasında geçişte sıkıntı olmadı bende olan tek problem uygulamaları klasör içine attıyorum birkaç uygulamayı tek klasöde topluyorum ancak telefonu yeniden başlatınca uygulamalar klasöre hiç konulmamış gibi dağınık bir vaziyette duruyor yaptığım kişisel düzenleme bir anda yok olup gidiyor onun dışında mükemmel

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Emeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş 19 tane uygulama hepsi açıkken bile banamısın demedi uygulamalar arasında geçişte sıkıntı olmadı bende olan tek problem uygulamaları klasör içine attıyorum birkaç uygulamayı tek klasöde topluyorum ancak telefonu yeniden başlatınca uygulamalar klasöre hiç konulmamış gibi dağınık bir vaziyette duruyor yaptığım kişisel düzenleme bir anda yok olup gidiyor onun dışında mükemmel
Bunun sebebi launcher ile ilgili sd karta kurulu oyun ve uygulamalar klasor disina cikiyor

• Beğen
Tepkiler: adrenalinxp

Üst Alt