[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Sponsorlu Bağlantılar

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Helal olsun bugra dediğin gibi bu rom efsana olur benim çok hoşuma özellikle görselliği stabilitesi vede olmazsa olmaz klavyesi mükemmel , tek sorun Türkçe çevirilerin eksik olması onlarda fixlerle halledilir umarım eline sağlık bu güzel paylaşımı bizlere ulaştırdığın teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve smh60

smh60

smh60

Üye
Romu gitgide daha cok sevıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Buğra

sgececi

Üye
S3 te 50 den fazla rom denedim.
S4 umde xda forumda ne kadar rom varsa kurdum denedim hatta gelistirmede yaptim
Discoveryi temmuzdan beri kullaniyorum, rootlasammi rom yuklesemmi ikilwminden kurtulamadim. Galiba bu romla discoverynin de cigerine girecegiz herhalde. Video gorusme kullaniyorum arasira oda olsa cok iyi olurdu.
Discoverde her romda bir eksik oluyor mutlaka

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve smh60
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Hocam bugüne kadar bütün romlari kullandım ancak bu rom gerçekten çok farklı bu romu bizimle tanıştırdığın için gerçekten teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sol ust koseden asagıya cekerseniz parmagınızı bir menu acılır bu menuyu mutlaka denemelisiniz :)
daha sonra uc parmagınızı ekranda yukarı veya asagı kaydırırsanız ekran goruntusu ss alır.
Ekranda ıkı parmagınızı kaydırırsanız telefonun sesını kısar veya acarsıız.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve smh60
smh60

smh60

Üye
Ss almak cok artistce :)

• Beğen

emre2147

Üye
Evet arkadaşlar bugün sizlere bana göre bizim cihazda efsane olacak bir rom olan color os romunu tanıtacağım.Öncelikle romu portlayan ve geliştiren TRespecT arkadaşa çok teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel bir rom.

Rom hakkında kendi yorumum: Not: son uygulamaları görebilmek için home tuşuna iki kere basın.
Arkadaşlar bugüne kadar gördüğünüz bütün romları unutun gerçekten çok iyi bir rom oldu gerek performans gerek pil olarak iyi. 50-100mb boş ram kaldığında bile rom çok akıcı bir şekilde çalışıyor.Romu kurduktan sonra kurcalarsanız romun çeşitli özelliklerini sizde keşfedebilirsiniz.
İNDİRME LİNKİ=>

ROMDA İNTERNET HIZI YAVAŞ İSE(sadece yavaş olanlar için)=>

Modemv6

(Modemv8 kurup internet hızı ve mobil çekim gücü az olanlar modemv6 dosyasını indirip cwm den kursunlar)

EMAİL SERVİSLERİ=>

TARAYICI VE SAAT İÇİN FİX=>

Cwm den yükleyin. Hiçbir wipe'yi yapmayın.

AKILLI ARAMA ÖZELLİKLERİ İÇİN FİX=>

Cwm den yükleyin. Hiçbir wipe'yi yapmayın.

TEŞEKKÜRLER
infinty
Orochi™
XperfectTR
Bugra333
oznprlk
Cyber71Khan
TANITIM

Akıllı Arama özellikleri için Fix eklenmiştir.

Tarayıcı ve Saat için fix eklenmiştir.

Rom 3G desteklidir Her iki hatta da 3g mevcut. Görüntülü görüşme yoktur.

Rom Türkçe'dir. Eksik olan yerler ve çevirisi yapılmamış yerler için destek vereceğim. Rom Offical Türkçe desteklidir. Şenol Eker'e TEŞEKKÜRLER.

-Viper4Android eklendi.
-Gereksiz uygulamalar silinerek sistem rahatlatıldı.
-Kamera Driverleri stock romdan alındı. Son Partide sorun yaşayanlar bildirsinler.
-v6375 Kerneli Kullanıldı
-Dokunmatik sapıtması sorunu giderildi
-Kırpışma sorunu yok
-Build.prop değiştirildi. Markette tüm uygulamalar gözükür
-Kendi Ram optimizeri tam temizlik yapmıyor isteyen 3. parti ram optimizer kullanabilir.
-Tarayıcı eklenmiştir. isterseniz silebilirsiniz.
-Modem Güncellemesi Eklenmedi.Dileyen alttaki linkten indirip güncelleyebilir.
-PureMod'ları kullanıcı isteğine bırakıldı.
-Email Servisleri Pil ve Ram artışı için kaldırıldı. Email servislerini kullanmak isteyenler aşşağıdaki linkten indirip kurabilirler.

Bilinen Hatalar:

Bilinen herhangi bir hata yoktur. Hata yaşarsanız bildirin.

ROM Kurulumu

-Wipe Data
-Wipe Cache
-Advanced>Dalvik Cache
-Advanced>Battery Stats
-GoBack
-İnstall zip from sdcard
-choose zip sdcard
-GMD_ColorOS.zip
-Restart

GÖRSELLER

Sevgili buğra benim sorum şöyle olacak

Lewa os vs Color os desek
Tercih hangisi olmalı
Lewa os gerçekten çok tatlı bir arayüze sahip bundan vazgeçmek hiç kolay değil.
Lütfen beni bu çelişkiden kurtar
Lewa mı Color os mu? Sevgiler

Emin5276

Emin5276

Üye
Kesinlikle color ;)Ama sanırım bu rom gravitybox ile uyumlu calısmıyo yükledikten sonra tel sürekli kendini res atmaya basladı

• Beğen
ResspecT11

ResspecT11

Üye
Kesinlikle color ;)Ama sanırım bu rom gravitybox ile uyumlu calısmıyo yükledikten sonra tel sürekli kendini res atmaya basladı

Gravity box kullanmanızı tavsiye etmiyorum romda sorunlara neden oluyor. Düzeltilebilirse fix yayınlarım.

Emin5276

Emin5276

Üye
valla iyi olur hocam çünkü kapasitif tuşlara bildirim eklenebilmesi güzel oluyodu :D *159# yapınca mesaj gelıyo ve tel kendını resliyo,mesajı acıp okumadıkca sürekli res atıyo,çok acayipEvet gravitybox ile alakalıymıs devre dısı bırakınca düzeldi :DO değilde kulaklık ses kalitesi bu kadar başarılı bi rom görmemiştim gerçekten ellerinize sağlık Allah razı olsun :)

• Beğen
ResspecT11

ResspecT11

Üye
valla iyi olur hocam çünkü kapasitif tuşlara bildirim eklenebilmesi güzel oluyodu :D *159# yapınca mesaj gelıyo ve tel kendını resliyo,mesajı acıp okumadıkca sürekli res atıyo,çok acayipEvet gravitybox ile alakalıymıs devre dısı bırakınca düzeldi :DO değilde kulaklık ses kalitesi bu kadar başarılı bi rom görmemiştim gerçekten ellerinize sağlık Allah razı olsun :)

Teşekkür ederim. ALLAH cümlemizden razı olsun.

• Beğen
Tepkiler: metehansys, Buğra ve Emin5276
metehansys

metehansys

Üye
Ellerinize sağlik hocam cok iyi rom olmus. Dun aksam indirmeye basladim daha %40 olmus ben boyle turkcell'in :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr ve Buğra
smh60

smh60

Üye
Skype olur

• Beğen
Tepkiler: metehansys ve Buğra

sgececi

Üye
Bu çağrı ayarlarında carrier başlığının altında smart dualsim var bu nedir neye yarıyor

isoban

Üye
Rom herseyiyle mukemmel yanliz turkcelistirilmesi gereken yerler var onlarda hallolur arama ekraninda felan. Ve ayrica bu romda note 3 klavyeyi kullanma sansumiz varmi varsa nasil yada note 3 klavyeyi indirip kullanma durumumuz varmi ? Ve android stock tarayiciyi kullanabilme sansimiz varmi simdiden tsk ederim..

• Beğen
Tepkiler: metehansys ve Buğra
metehansys

metehansys

Üye
Hocam romu yukledim tek kelimeyle mukemmel cok hosuma gitti: )

• Beğen
Tepkiler: ahmetqlr ve Buğra

karub32

Üye
kardes roomu nasıl kurcam bi anlatırmısınız

Üst Alt