1-2 hafta icinde pack cıkıcakmıs onun icin bekliceksin ama beklemek istemiyorsan simdilik es file vb uygulamaları yukleyebilirsinhocam bnm kamerada pembelesme var bıde su hafıza sorunu hıc sesınız cıkmıoooooo![]()

kamer pembeleşme sorunu çözümü yok neredeyse discovery kullananların %70-80 civarında bu sorun var.hocam bnm kamerada pembelesme var bıde su hafıza sorunu hıc sesınız cıkmıoooooo![]()

Onun çözümü yok maalesefhocam stock romda yapmıodu pembelesme

Senin gene hoperlorden ses vermiyor benimki kulaklık takılı oldugu halde gormuyorromu cok begendim .bir sorum olacak dts yi bu roma ekleyemez misiniz.birde bende radyo düzgün calısmadı.haparlorden ses vermiyor radyo. onun dısında benim kamerada da hafif pembelsme oldu orjinal romda yoktu.

Baska bir radyo programı deneyiniz. Yanlıs hatırlamıyorsam radyo uygulaması sorunluydy. Markete girin discovery radyo yazın indirinSenin gene hoperlorden ses vermiyor benimki kulaklık takılı oldugu halde gormuyor![]()
Rom tam inmemiş olabilir.Hocam benim sorunuma bi çözüm yokmu
Radyo benim icin o kadarda onemli degil hocam var olanıda sildimBaska bir radyo programı deneyiniz. Yanlıs hatırlamıyorsam radyo uygulaması sorunluydy. Markete girin discovery radyo yazın indirin

4 kez indirdim ve cwm yüklü ve wipeların hepsini yaptım diğer eklentileri deniyorum yüklüyor ama rom da hata veriyorRom tam inmemiş olabilir.
Cwm yuklu oldugun emin misiniz?
Bunun sebebi launcher ile ilgili sd karta kurulu oyun ve uygulamalar klasor disina cikiyorEmeğinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş 19 tane uygulama hepsi açıkken bile banamısın demedi uygulamalar arasında geçişte sıkıntı olmadı bende olan tek problem uygulamaları klasör içine attıyorum birkaç uygulamayı tek klasöde topluyorum ancak telefonu yeniden başlatınca uygulamalar klasöre hiç konulmamış gibi dağınık bir vaziyette duruyor yaptığım kişisel düzenleme bir anda yok olup gidiyor onun dışında mükemmel