Pokemonmu oynamak istiyorsun telefonunda gir içeri ;)

Sponsorlu Bağlantılar

phileoist

phileoist

Üye
    Konu Sahibi
Pokemonmu oynamak istiyorsun telefonunda gir içeri ;)
Arkadaşlar kesinlikle kendi düzenlediğim bir oyundur,yeni pokemonları yeni bölgelere yerleştirdim,Master Ball'lar ve bir çok yeni itemi Poke Martlara attım sözü fazla uzatmayım bir çok yenilik yaptığım oyunu sizinle paylaşmak istiyorum oyun javadır.

KURULUM:İNDİRDİĞİNİZ RARLI DOSYAYI SAĞ TUŞ BURAYA ÇIKART DİYEREK MASAÜSTÜNE ÇIKARIN DAHA SONRA Pokemon Yellow phileoist DOSYASINA GİRİP İÇİNDEKİ DOSYAYI TELEFONUNUZA BLUETOOTH VEYA KABLO ARACILIĞIYLA TELEFONUNUZA ATIN İYİ OYUNLAR.

Rar şifresi:phileoist

Buyrun Link:

• Beğen
Tepkiler: yasinn23, casperturk, kılıç1740 ve 1 kişi daha

phileoist

phileoist

Üye
    Konu Sahibi
LİNKLER TARAFIMCA SİLİNMİŞTİR konu kapansın 117 kişi bakıyor 1 yorum yok...

• Beğen
Tepkiler: murtikaan01
murtikaan01

murtikaan01

Üye
Artık burası böyle bir hale geldi gardeş.... Malesef.Bir konu paylaşıyorum.Bakıyorum 50 kişi incelemiş,indirme sitesine bakıyorum 47 kez indirilmiş fakat ne 1 yorum var nede 1 beğeni .... Allah maxicep forum'un sonunu hayır etsin...

• Beğen
Tepkiler: phileoist
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Artık burası böyle bir hale geldi gardeş.... Malesef.Bir konu paylaşıyorum.Bakıyorum 50 kişi incelemiş,indirme sitesine bakıyorum 47 kez indirilmiş fakat ne 1 yorum var nede 1 beğeni .... Allah maxicep forum'un sonunu hayır etsin...
aynen ya arkadaşa katılıyorum silmene hiç gerek yoktu.önceden saçma bi konu açardık en az 10 cevap şimdi işe yarar bi konu açıyorum 1 yorum bile yok.

emre148

Üye
link yok :)

Genzo *

Genzo *

Üye
Kardeşim Linkler Dursaydı Biraz İndiremedim.)

mustafa37821

mustafa37821

Üye
O Kadar Umutlanmıştım Daha İlk Görüşüm . . .

sibel sibel

Üye

---------- Eklendi @ 10:08:13 ---------- Yazıldı @ 10:03:50 ----------

suhomi

suhomi

Üye
yinede teşekkür edelim :hmmm

merveatasoy

merveatasoy

Üye
ya bu pokemon oynunu nasıl kaydediyoruz ben oynadım sonra bir daha girdim baştan başlattılar

kroenen1589

Üye
link gurbağa olmuş

suPPer MariO

suPPer MariO

Üye
pokemon oley :d:

lanetlikral

Üye
yeni gördüm büyükbi heyecanla indiricektimki silmişsin haklısın silmekte ama lütfen tekrar kormusun

yasinn23

Üye
bari link kalsaydı bi indirip oynayabilseydik güzel olurdu

gameworm

Üye
ben indirdiğim her dosya için teşekkürler bıraktım buna da bırakırdım ama sen teşekkürü hak etmiyorsun teşekkür etmesinler boşver ama böyle şeylik yaparsan kimse sana teşekkür etmez:off:
heryerde aradım sadece burda buldum sandım ama belliki sende onlar gibisin

Üst Alt