Pokemon Go oyunu nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Pokemon Go oyunu nedir?
Kısa bir süre önce iOS ile Android platformunu içeren cihazlar için geliştirilen ve Google Play ile App Store uygulama mağazasına yerleştirilen Pokemon Go isimli yapım dünyada milyonlarca indirme rakamına ulaşmayı başardı.

Bir dönem Google'ın parçası olan Niantic isimli yapımcı tarafından hazırlanan yapım, sunduğu arttırılmış gerçekçilikle birlikte karşımıza çıkıyor. Yapım tıpkı bilindik Pokemon çizgi film karakterleri ve grafikleri ile birlikte karşımıza çıkmayı başarırken, yapımda oyuncuların yürüyerek Pokemon karakteri araması ve bunları poke toplarının içerisine hapis etmesi gerekiyor.

GPS konum temelli olan yapımda galibiyet için, rakiplerinizle savaşmanız gerekiyor. Opsiyon olarak dilerse kullanıcılar Pokemon Go Plus isimli bilekliği satın alarak telefonlarının ekranına bakmalarına gerek kalmadan pokemon yakalayabiliyor.

35 dolar karşılığında satışa sunulan bu bileklik, üzerinde bulunan LED ekran ışık ve titreşim modülü sayesinde karşınıza bir pokemon çıktığında sizleri uyarıyor. Bir poketopu tasarımında olan ve üzerinde ekran bulunmayan akıllı bileklik cep telefonlarınız yada Pokemon Go yüklü olan diğer cihazlarınız ile Bluetooth üzerinden iletişim sağlıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve zaakaan
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Çoluk çocuk yapışmış ekrana. Saçma sapan çılgınlık
 


Üst Alt