Consul9
Üye
-
Konu Sahibi
-
hatırlarsan başlarda bir gym kapalıydı şehirde galiba virdian citydi oradaki gymin açılmış olması gerekiyor orada roketlerin lideri giovanniyi yenip earthbadgeyi alabilrsinrozetlerden sadece earth badge kaldı onu nerden bulacam? bulursam ben de ligdeyim...
Bende ligi geçemedim, arkadaş geçti , böyle saha gibi yerde çift kale olan bir yere gelmiş, kızın biri bişey söyledikten sonra kalelerden geçmesini söylüyor ama geçtikten sonra oyun kilitleniyor, oyun bitiyor mu yoksa takılıyor mu bilen var mı???
Bende ligi geçemedim, arkadaş geçti , böyle saha gibi yerde çift kale olan bir yere gelmiş, kızın biri bişey söyledikten sonra kalelerden geçmesini söylüyor ama geçtikten sonra oyun kilitleniyor, oyun bitiyor mu yoksa takılıyor mu bilen var mı???
eewet ben zaten cepten oynuyorum... önce vbagx emulatörü indir ve kur sonrabu oyun cepten oynanabiliyormu
Lütfen söyleyinn ben telefondan nokia 5310 dan pokemon firered oynuyorum fakat bir sorun var kadabrayı alakazamaa çeviremiyorum 50 lvl oldu trade denilen bir yöntem varmış ama tam bilmiyorum vede o trade denilen yol telefondan olurmu şimdiden saolun
5800 için o dedigin emülatörleri.. falan filan onları upload edebilir misin?
yokmu bunun bir çözümü?arkadasalar oyun bozuk lıge gırerken donuyor hıc tavsıye etmem sadece carızadı gelıstırdım 75 leveldi sımdı hepsını haklarım dıyordum ama ılk adamda dondu savasa gırerken oyle goruntu donuyo tavsıyem ugrasmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?