Pokemon Fire Red Türkçe (4.740kb rar dosyası. (16.384 kb.))

Sponsorlu Bağlantılar

s7i2as1

Üye
Arkadaşlar ben yeniyim ama bu pokemon un hastasıyım acaba bu oyunu telefon a jar olarak atamaz mıyız?

salim baykal

Üye
rar kodu ne yazabilrmisniniz

yakupozcinar

Üye
guzel caısma

ogulfener

Üye
aga ben bu oyunu çok oynadım ama türkçesini ilk defa oynuyorum gerçi oynadım ama oyun tam degil 8 rozeti aldıktan sonra şampiyon olmadan önce 4 adam var onlarla savasması lazım ama savasmıyor orada hep takılıo ayrıca ben rock tunnelden once kı cımenlerde dolasırken bılmem ınanırmısınız ama mew yakaladım 6 lwlken suan 79 lwl ama hıc bır pokemana saldırmıyor :(
bır bılgın varsa nasıl takılmasını duzeltmek hakkında veya mew ıle ılgılı bana bır yardım et lutfen :sopa::yuru

--------------- Ekleme ---------------

aga ben bu oyunda son 4 adama kadar geldım ama orada takılıo bır yardım et bırde ben rock tunnelden önceki çimenlerde mew yakaladım ama hiç bir pokemana saldırmıyor bir yardım edermisin?? birde hiç bir oyunda mew yok dıyorlar ben yakaladım bir yardım lutfen:ağlarım:

x-men93

Üye
tabiki oyun da hata olucakdır oyun hack dir hack oyunlarına bu yönden güven olmaz

A.F.K

A.F.K

Üye
Süperrr

furkanc71

Üye
ne war bende ezikken daha 2.kasabada çimenlerde new buldum yakaladım ama senin dediğin gibi new sadece kendine saldırıyor bide bu oyunun marketlerde köprülerde tıkanmıyanın yaparsanız yada bulursanız paylaşın lütfen oyunun sadece inglizcesinde problem yoq ama ondada hem ingilizce hemde master ball rare candy satılmıyor oyunun indirice bir metin var rar ın içinde diyorki çeviriyi ben oyundaki değişikleri arkadaşım yaptı. nolur arkadaşına söle oynamasın oyunla bizde biliyok master ball rare candy kodlarını :D:D:D!!!!!!!!µ♣♪È♦µ♦█☼☺

869005

Üye
parola ne

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekkür edrim

barıs12345

Üye
rar kodu ne kod ne demek oldugunu biliyoruz heralde

furkanc71

Üye
[kod www.maxicep.com dur (yazıo kocaman)]
bide bu resimlerdeki gibi rayquaza yada mewtwo ile başlama hilesini bilen varsa anlatabilir Mi ¿

ubeyd007

ubeyd007

Üye
sağolasıız

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Teşekkürler:oke:

mesut_52

Üye
şifrelenmiş dosya icin parolayı gırın parola nerde

salihoke