fanatik.halil
Üye
Tamam ya olayı anladımda efsane adalara nasıl gidecem onu bulamıyorum o adalara gemiyle gittiğim yere geldim surf le biraz gittim buzul olan bir mağaradayım ama orda tıkanıyorum yine bir şey var galiba.....güzel bende sana o kuşu diyecektim bulmuşsun birde onun elektrik türü olanı var zapdos onu buldun mu oda route 10 daki sudan surfle gidiliyor power plant dı gideceğin yer galiba....
nasıl yani turnuvayı bitirdikten sonra yazılar felan geliyor the end diyor sonra oyuna başladıpğın ilk şehrin oradan devam ediyor yani oyle olması lazım bak emülatörden değil ha oyunun kendi sevinden oyunu açarken hiçbirşey yapma contiune diyor bas ona dediğim yerden devam etmesi lazım
Pokemonlarda levelin belli bir seviyesi yok yani kader kısmet ne zaman olursa.....ya bişi sorucam houndour var bende 27 level aldım ama 24 levelde gelişiyor ama bende gelişmedi nasıl gelişecek
8 ile 9 adalara Pc den oynarsan gidebiliyorsun telden 8 ile 9. cu adalara gidilmiyor diye biliyorum....Gameshark la 8. ve 9. adalara nasıl gidiliyor gameshark tam olarak ney biri detaylı acıklayabilirmi bir de ben 7. adadaki kaya bulmacasını çözdüm ama hala 6. adadaki safirin oldugu yerdeki adam kapıdan cekilmedi cutla actıgımız beyaz kapı nasıl giricem oraya
Bende yok ama olan arkadaş varsa paylaşabilir...Bende siteye eklerim dosyayı....visual boy advance yazdım yani pc de
oyun fire red eminim
ve türkçe değil normal ingilizce olan yani hiç bir sıkıntı vermicek oyun.
hepsini en altta yazmıştım.
galiba sorun şu tahminim ama başka oyunlarda da oldu o yüzden bu tahmini yürütüyorum.
visoalboy advance ta yazlıalar çıkıp sonra end yazısı geldikten sonra hiç bir oyun devam etmiyor en azından bende.birisi bana şu elitefour u geçip garyi yendikten sonra başlangıcının save ini verrebilir mi efsaneleri yakalamak istiyorum.yardım pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?