Piyasada Nokia N79 bulamıyorum. Bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan7

Üye
    Konu Sahibi
Piyasada Nokia N79 bulamıyorum. Bakar mısınız?
:megafon: Hafta sonu Teknosa, MediaMarkt, Bimeks gibi teknolojik mağazalarda bulamadığım gibi yetkililerden 'Üretimi durdu, bir daha gelmeyecek' gibi sözler duydum.:vur Ama bazı telefoncularda bulabildim. Ama üretiminin durması bende şüphe uyandırdı. Almayı düşünüyodum, bulsam hemen alıcaktım ama üretmin durması kafamda soru soru işaretleri uyandırdı.Acaba telefonda üretim hataları mı var? Bilgisi olan bildiklerini paylaşabilir mi?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Giresunda çok var üretim durması sürekli yeni yeni cihazların çıkması olabilir.

merty24

merty24

Üye
büyük ihtimalle üretim hatası değildir üretim hatası olsaydı nokia geri toplatırdı:oke:

volkan7

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
üretim nasıl durmuş media markette var ankarada ......

volkan7

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben FORUMAnkara ' daki MediaMarkt ta bulamadım. Bi daha da gelmeyecek dediler.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
media markete dün gittim n79 var hatta 599 tl :)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye

Ürünün piyasa fiyatını bilmiyorum. Gold ve Eksen'de buldum stoklarında var. Piyasasından pahalı satıyor olabilirler ki bence öyle çünkü 5800 530TL iken eksende 700TL idi. Garantide nasıl davranırlar bilmiyorum. Ben eksene Harddiskimi verdiğimde 29. iş gününde yenisini alabilmiştim...

Bunlar sadece var olduğunu göstermek için verdiğim linkler. Herhangi bir referans içeriği taşımamaktadır. Mesuliyet kabul etmem.

sirdas_28

Üye
zor buldum bu telefonu

tr123

Üye
ben kullaniyorum telefonda hiç bi sorunum cıkmadı
memnunum pıyasadan kalkmıs olabılır ama genelde bazı yerlerde mevcuttur hala
n95 te cıkmıstı sonra oda pıyasadan kalktı uretım hatası fılan yok bnce.

gitarcışükrü

gitarcışükrü

Üye
kardeş ne zamandır kullanıyosun? bende almayı düşünüyorumda,Çok sorunlu olduğunu duydum ekran rekleri kayıyo vs.

tr123

Üye
kardeş ne zamandır kullanıyosun? bende almayı düşünüyorumda,Çok sorunlu olduğunu duydum ekran rekleri kayıyo vs.

geç gördum kardes msjını brz ama bnde yaklasık bır ıkı aydır kullanıyorum hemen hemen
bır sorunla karşılasmadım hıc gayet gusel telefonnn...

N79burak

Üye
bu n79'u nerde bulabilirim bilgi verirseniz sevinirim gold ve eksen de stokta yok

cacacaica

Üye
bende cok zor buldum butun telefoncuları gezdim ama sonunda aldım ve cok memnunum :D

N79burak

Üye
nerden aldın acaba bende arıyorum bulamazsam e52 alacam onunda kamerası kötü :(

emre026026

Üye

Ürünün piyasa fiyatını bilmiyorum. Gold ve Eksen'de buldum stoklarında var. Piyasasından pahalı satıyor olabilirler ki bence öyle çünkü 5800 530TL iken eksende 700TL idi. Garantide nasıl davranırlar bilmiyorum. Ben eksene Harddiskimi verdiğimde 29. iş gününde yenisini alabilmiştim...

Bunlar sadece var olduğunu göstermek için verdiğim linkler. Herhangi bir referans içeriği taşımamaktadır. Mesuliyet kabul etmem.
n79 medıa marketlerde var devamlı denk geliyor

sinan_529

sinan_529

Üye
Bende Trabzon'da bugün baya aradım ama bulamadım bir tane var zaten 2.el almak istiyorum Türkiyede en pahalı 2.el Trabzon olduğu için pek yanaşmıyorum 385 tl fiyat çekti bana adam babasının telefonuymuş bende istmedim 2.el bilinen netteki sitelerde var 320-350 civarı düşünüyorum.. Piyasa da bu kadar az olmasının sebebi nedir acaba telefonda bir sorun var diye şüphelendim...?

erjuan1907

Üye
Arkadaşlar n79 uma tv prıogramı yükledm ama ses gelmiyo yayın var.. Java fln mı yüklemek lazım? Lazımsa nerdn yüklieybilrim msnime link atarmsnz rica etsem. Simiden tskler.. [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...