bulutsuzgece
Üye
benimde nacizane bi isteğim var ama olurmu bilmem oyun başladığı esnada oyunda alınan her puan otomatik artsa şöyleki şurda sıkıntı oluyor örnek olarak oyun bitiş puanı 101 ve rakiple kafa kafayasınız siz 95 rakip 90 size 6 puan yetiyor aldığımız sayıyı anında görürsek rakibe pişti yada sayı vermemk için kendimizi ayarlarız düşüncesindeyim
Aynen öyle, dünya çapında bir uygulama olacak.
- - - Eklendi - - -
Ekimde çıkıyoruz inşallah, bilgi vermem şu an için sıkıntı olur
- - - Eklendi - - -
Bunu yapabilecek alt yapımızvar ancak oyunun doğasına aykırı diye yapmıyoruz. Geleneksel pişti oyununda kağıtlar bittikten sonra puanlar sayılır bilirsiniz. Ama çok istek olursa yapılabilir.
bilgiyi sizden almiş olmasam da sizi zor durumda birakmamak adina paylaşmadim. Fakat ayrıntılarını duyunca kucuk bir şok gecirmedim desem yalan olur.
iki kişinin bildiği artık sır değildir malum sizler biliyosunuz hani bizde bilsek
Nereden sızmış bu bilgi yahu
- - - Eklendi - - -
haklısınız ancak kurumsallık var işin içinde açıklayamıyorum
Yakında PassaParola nerde kaldı hani çıkacaktı hayal oldu vs vs.. konular açılır
Demedi Demeyin
Kimmiş o konuları açacaklar bakıyım çıksın ortaya
Yakında PassaParola nerde kaldı hani çıkacaktı hayal oldu vs vs.. konular açılır
Demedi Demeyin
Oyun isminin Turkceleştirilmesini istesem çok şey istemiş olmam değil mi ??
Madalyalar çok güzelmiş ancak bizim rütbelere uygun değil. Tek tip farklı renklerde rütbeler var ve yeni rütbeler hazır. Ancak bu madalyaları başka yerlerde kullanabiliriz
En azından altın madalyayı alsam.
Yanına da pişti rekortmeni falan
Çok şey istedim değil mi
Profesyonel Düzeyde:
Altın Madalya: Pişti Rekortmeni
Gümüş Madalya: Pişti Uzmanı
Bronz Madalya: Pişti Müptelası
ya özgür bey hem forumla ilgilenip hemde piştiden nasıl bu kadar yüksek puan alıyosunuz merak ettim
ya özgür bey hem forumla ilgilenip hemde piştiden nasıl bu kadar yüksek puan alıyosunuz merak ettim
Kesin hile yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?