PISHTI TR uygulamasında Score Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
PISHTI TR uygulamasında Score Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Forum moderatörlerimizden Özgür Bey Pishti TR FRee uygulamasında oyun bitiminde "Skorunuz kaydedilmiştir" iletisi yerine, "Veritabanına bağlanılamıyor" hatası alıyormuş her seferinde. Oyunu Ayarlar'dan küçük bir limit vererek bitirip bizleri bilgilendirir misiniz lütfen? Biz 3 telefonda denedik ancak sorun göremedik.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hemen hemen her gun bir kac parti yapiyorum. Cpu ara sira haksizlik yapsa da sorun yaşamadim:D

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hemen hemen her gun bir kac parti yapiyorum. Cpu ara sira haksizlik yapsa da sorun yaşamadim:D

Yaa 2 gündür benim ömrümü yedi.
Kaç defa yendim puanlar gitmedi, hala da gitmiyor.
Bitiş skorum 51 olarak ayarlı.

Bir de siz deneyin bakalım :hmmm

Bu arada sanırım CPU'yu en feci yenme rekoru bana ait :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Yaa 2 gündür benim ömrümü yedi.
Kaç defa yendim puanlar gitmedi, hala da gitmiyor.
Bitiş skorum 51 olarak ayarlı.

Bir de siz deneyin bakalım :hmmm

Bu arada sanırım CPU'yu en feci yenme rekoru bana ait :kıskıs:

skorlarınız çok büüyk ihtimal Client tarafınızda toplanıyor zaten. Sadece gönderilemiyor. Acaba Toplist'e girebiliyor musunuz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
skorlarınız çok büüyk ihtimal Client tarafınızda toplanıyor zaten. Sadece gönderilemiyor. Acaba Toplist'e girebiliyor musunuz?

Yok şu an hiçbir şekilde puan göndermediği için listeye giremiyorum :hmmm

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım database sizi engellemiş çok fazla veri akışı olduğu için.

Yakın bir zamanda başka bir database'e geçeceğim. Puanlarınız şimdilik client tarafınızda kalacak maalesef.

Üzgünüm :(

Bu arada diğer proje için mailleşelim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım database sizi engellemiş çok fazla veri akışı olduğu için.

Yakın bir zamanda başka bir database'e geçeceğim. Puanlarınız şimdilik client tarafınızda kalacak maalesef.

Üzgünüm :(

Bu arada diğer proje için mailleşelim :)

Evet, bir gün içinde sıfırdan gelip birinciliği alınca veritabanı da korktu benden :kıskıs:

Neyse yeni veritabanı hazır olana kadar bekleyeyim o zaman.

Diğer projeyle ilgili hazırlıklar devam ediyor. Haberleşiriz. :oke:

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Paraya kıyıp başka şirketle anlaşmam lazım. Araştırıyorum. Hem bu diğer proje için de iyi olur.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Paraya kıyıp başka şirketle anlaşmam lazım. Araştırıyorum. Hem bu diğer proje için de iyi olur.

Atalay bey maxicep uygulaması yapabilir misiniz ve yazabilir misiniz yöneticilerle görüşüp

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Atalay bey maxicep uygulaması yapabilir misiniz ve yazabilir misiniz yöneticilerle görüşüp

Bu benim tarafım değil maalesef. Web tarafı ile ilgili çok bilgim yok. Sadece veri çekip bir liste halinde gösterebilirim. Yani sizin cevap verebilmeniz gibi özellikleri öğrenmem lazım ve öğrenecek bir dakikam yok şu an işe de başladım maalesef. Ama olur da işte öğrenirsem ilk yapacağım uygulama olacaktır.

• Beğen

Üst Alt