Pishti güncellemesi çok yakında:) - Güncelleme Geldi - (GÜNCELLENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

narnia16

narnia16

Üye
:tşk: bayram hediyesi oldu

İyi bayramlar :)

erknlmn

erknlmn

Üye
güncelleme yayınlandı :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten öyle oldu, teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Store'a girmemiş daha sanırım en geç 1 saate girer.

Pişti güncellemesiyle birlikte mağazaya Okey oyunu da gelmiş.
Çifte bayram hediyesi gibi oldu :)

Güncelleme için teşekkürler Emre Bey, ellerinize sağlık :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bu arada ismi TR Free ydi .Türkçe isim almış güzel olmus.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Biz neden goremiyoz güncellemeyi oyuna girip baktım yine aynı yazı yazıyordu 2dk önce baktım

teAtalay

teAtalay

Üye
Biz neden goremiyoz güncellemeyi oyuna girip baktım yine aynı yazı yazıyordu 2dk önce baktım
Merhaba, uygulamaya güncelleme geldi ancak markette güncelleme 1 gün sonra gözüküyor.Sizin kendiniz marketten pishtiye gidip tıklayıp güncelle demeniz gerekir.

komando04

komando04

Üye
özgür abi bu pishtinin bir hilesi varmı acaba ben çok yavaş ilerliyorum maşallah sen her elde 10pishti yapıyorsun valla yetişemiyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
özgür abi bu pishtinin bir hilesi varmı acaba ben çok yavaş ilerliyorum maşallah sen her elde 10pishti yapıyorsun valla yetişemiyorum

Hilesi yok :)

Ancak yakında ekstra puanlar gelecek "görevler" sayesinde.

Emre Bey'le görüştüm güncelleme büyük oranda hazırmış.

Ufak tefek düzeltmeler ve testler kalmış.

Bu arada oyunda bir açık vardı, o da bu güncellemede kapanacak.
Neydi o açık? Sizin son kağıdınız yere düştüğünde CPU'nun yaptığı pişti sayılmıyordu.
Her ne kadar kullanıcı lehine bir şey olsa da, oyunun doğru işlemesi ve haksızlık olmaması adına düzeltilmesi gerekiyor.

Görevler bu güncelleme ile gelecek.

Oyunun "Nasıl oynanır" bölümüne rütbeler ve görevlerle ilgili bilgiler eklenecek.

Oyun bittiğinde "Tekrar Oyna" butonunun yanına geri tuşu kullanmadan ana menüye dönmeyi sağlamak için "Ana Menü" butonu geliyor.

Bunlara ek olarak bazı görsel değişiklikler geliyor.

Çok yakında...

Bu arada bu Pişti'nin son majör güncellemesi olacak.
Bundan sonra yalnızca hata giderme güncellemeleri gelecek.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
"puanınız sisteme başariyla gönderildi" bildirimindeki "ok" yerine "tamam" yazsa daha hoş olur. Sanirim bildirim barindaki o kisim Türkçe'leştirilmemiş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
"puanınız sisteme başariyla gönderildi" bildirimindeki "ok" yerine "tamam" yazsa daha hoş olur. Sanirim bildirim barindaki o kisim Türkçe'leştirilmemiş.

Belki de kısa olması adına öyle bırakılmıştır ama yine de Emre Bey'e ileteyim. :oke:

teAtalay

teAtalay

Üye

Merhaba, orada gösterilen işletim sistemi bazlı MessageBox'tır ve "OK" onun property'sidir. Tamam diye property'si yok maalesef.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir Sonraki güncellemede kendi custom Messeage box'ımızı hazırlarız çok isterseniz :)

- - - Eklendi - - -

Ama tabii bunun yerine PAssaparola ile uğraşmak da var :)

cok sorun degil. Zaten oyun hatasiza yakin oldu. Bazi şeyleri fazla kurcalamamak lazim. :ehe

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ee bu oyun berabere bitiyor. Bu durumda puanlama nasıl oluyor. :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Berabere biterse 0 düşer payına bu arada görevlerin ekrana gelişi güzel düşünülmüş

luckysleven

luckysleven

Üye
tebrikler güzel çalışma.. telefonda tutacağım tek oyun olur herhalde. hem kart oyunu , hem eğlenceli hemde fazla datası olmaz .

emeğe saygı :oke:

Üst Alt