Piranha ultra tablet serisi root yapimi

Sponsorlu Bağlantılar

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Piranha ultra tablet serisi root yapimi
Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu tabletime root yapmayı başardım. Tabletim Piranha ultra 7.0.

Size hemen anlatayım. teşekkür etmeyi unutmayın :D

Öncelikle root yapacağımız cihazı bilgisayarımıza tanıtmamız gerekiyor. NOT :Ben win7 de yaptım ve win7 için driver dosyası vereceğim.

1-Öncelikle alttaki linkte driver dosyamızı indiriyoruz.

2-Tabletimizi usb portundan bilgisayara bağlıyoruz.

3-Tableti bağlamadan önce tableti ayarlar kısmından geliştirici moduna almayı unutmayın.

4- Alttaki adımları izleyin...

RESİMLERİ ARŞİVLEDİM İNDİREBİLİRSİNİZ.

5- Daha sonra verdiğim unlock root programıyla root edin.
6- işlem bitince restart uyarısı gelecek. sakın usb kabloyu çıkaramayın. cihazınızı bu uyarıdan 20 sn sonra açın ve açılınca usb kablosunu çıkarabilirsiniz. çünkü ani usb bağlantı kesimleri anakart yanmasına sebep olabilir. artık rootlu piranha tabletiniz hazır geçmiş olsun ... :D

UNLOCK ROOT PROGRAM ADRESİ

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu root atan ?

najanaja

najanaja

Üye
bu driver busines tab7 ye uyar mı bi türlü pc ye tanıtamadım tableti, akşama bi deniyeyim bakalım umarım işe yarar :) paylaşım için teşekkürler.

Arşimet28

Üye
    Konu Sahibi
Uydumu acaba sonuç nedir

najanaja

najanaja

Üye
yok kardeş olmadı maalesef. yav bu bulduğum kaçıncı driver niye hiçbiri işe yaramıyo anlamadım aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir deyip klasörü seçiyorum sürücü bulunamadı deip duruyo ben nasıl tanıtacam bu mereti pc ye sıkıldım artık anlaşılan root olmayacak bu meret :)

asiloooo

Üye
kardesım bu ıslem casper 7 tablete de olurmu

istqueen

Üye
ultra 2 tab 7.0 ile uyumsuz bu driver.

lazusagu

Üye
piranha aristo da olurmu acaba..

Preloader

Preloader

Üye
Arkadaşlar şimdi deniyorum sonucu buraya yazarım :) (cihazım business tab 2 9'')

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şimdi deniyorum sonucu buraya yazarım :) (cihazım business tab 2 9'')

- - - Eklendi - - -

Business tab 2 9''te başarısız malesef...

iyi forumlarr :D

zapkin

Üye
piranha aristo II 7tablette de olurmu acaba..
Lütfenlütfen aristo 2 7tablet içinde biri anlatsın.kafayı yiyecem ya.

aslanmestan

Üye
Ben yaptım çalıştı driver sorunu olan varsa snapea yüklesin tableti görüp bağlanıyor sonra root programını çalıştırın işe yarıyor

strk92

Üye
Arkadaşlar android yazılım destek kısmında benzer bir konu açmıştım çin malı tabletlere root atma diye aratırsanız bulursunuz. Anlattığım yöntemle piranha business tab 7 ye root atabilmiştim umarım işinize yarar

Bu da konu linki

Çin malı tabletler için root !!!

izmitli1983

izmitli1983

Üye
virüs buluyor bu programda

deepcash

Üye
driver işini moborobo ile hallettim ama root başarısız hata veriyor lütfen yardım..

piranha ultra tab 9

strk92

Üye
Yukarıda dediğim konuya girip bakın işlem olmazsa birkaç kez tekrarlayın

anlıkileti

Üye
Piranha tüm Akıllı Cep Telefonu ve Tablet Modellerini Root atma videosunu ve açıklamaları adresinden inceleyebilirsiniz.

Üst Alt