Senin yerinde olsam Z1C derdim ve androidden sasmazdim. Bu benim fikrim. Ama git teknosaya falan al ikisinide eline hangisi daha cok seni heyecanlandiriyor? Buna bak. Ve onu al. Ama sunu unutma ios android kadar ozgur degil jb falan diyolar ama androide hicbir sey yapmadan pcden oyunu indirip telefona atip calistirabiliyorsun. İsletim sistemide onemli.
Ben 5S kullanıyorum. Sabah %100 olan şarj 3G açıkken ve tek tük kullandığımda akşama %20-25 arası bir şey kalıyor. iPhone arkadaşların dediği gibi şarj konusunda vasat. Z2-Z1-Note 2 gibi telefonlar şarj konusunda daha iyidir.
bence ios al sistem stabil android ne kadar iyi olursa olsun şişme yapabiliyo ya da iosu daha uzun süre kapatmadan açık konumda kullanabilirsin. Telefon değerini öyle çok kaybetmiyo buda senin istediğin bir şey telefonda sorun olsa bile 0 ile değişim yapıyo apple bence pilide sana yeter benim arkadaşımda 5s var ekran ışığı sonda gün içinde whatsap sosyal ağlar kullanıyo akşama kadar yetiyo. Telefonu ilk aldığında belki yetmez oda daha yeni diye kurcaladığın için
Kardeşim sen bildiğin 5c yi kafana sokmuşsun konuyu boşuna açmışsın gibi gördüm. Ben de bugün yarın z1compact alcam. Ben de tavsiye ediyorum. Adamlar sağlamlığına o kadar güveniyor ki su geçirmeme özelliği bile var
Kardeşim sen bildiğin 5c yi kafana sokmuşsun konuyu boşuna açmışsın gibi gördüm. Ben de bugün yarın z1compact alcam. Ben de tavsiye ediyorum. Adamlar sağlamlığına o kadar güveniyor ki su geçirmeme özelliği bile var