pil ödümü şimdi c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
pil ödümü şimdi c6-01
arkadaşlar selam bu gün şu harici şarj cihazlarından aldım c601 in pilini şarj etmek için hani şu tırmakları ayarlanan cin işi +,- yi ayarladım pili taktım 1 saat sonra pili aldım ha pili takmadan önce 1 tırnak şarjı vardı şuan pili tele takıyorum tel açılmıyo pil ölü tel yedek pile çalışıyor durduk yerde orjinal pilimi bozdummu ne oldu şimdi

----------Eklendi @ 23:39:36 ---------- Yazıldı @ 23:35:46 ----------

bu arada bu pili teldede şarj edemiyorum pil ölü

serkanbb06

serkanbb06

Üye
şok falan yapıyorlardı bataryaya belki kurtarır yada ver servise gitsin yenisini verirler :D

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamadım benim pile ne oldu herkezin kulladığı bir alet

SilentOne

SilentOne

Üye
çin işi sakat hocam keşke kullanmasaydın

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
evet abi uzak durmak lazım durduk yere pilimizden olduk

qsaw

qsaw

Üye
Çin malı işte orjinali bile bozarlar:pro:

-efşan

-efşan

Üye
ver kvk ya yenisini versinler.

hakan_710

hakan_710

Üye
Çin malı işte orjinali bile bozarlar:pro:

yaa arkadaşlar bataryanın kendisi de çin malı zaten çin malı olmasına fazla takılmayın önemli olan kalitesi.:) şarj ederken de mümkün olduğunca kendi şarj aletini kullanın. Bu arada bataryası bozulan arkadaş telefonunu servise verecekse başka şarj aletiyle şarj ederken bozuldu demesin kullanıcı hatası derler.

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım bu batarya neden bozuldu + le - kutupları ters mi taktım peki diyelimki taktım bundan dolayı bozulurmu?

V/RS

V/RS

Üye
ben 5800 ima yapmıştım aynısını tel açılmıyordu servise göndermiştim batarya değişmedi ama tel açılmıştı bekle biraz kısa devre yapmış olabilir batarya

qsaw

qsaw

Üye
yaa arkadaşlar bataryanın kendisi de çin malı zaten çin malı olmasına fazla takılmayın önemli olan kalitesi.:) şarj ederken de mümkün olduğunca kendi şarj aletini kullanın. Bu arada bataryası bozulan arkadaş telefonunu servise verecekse başka şarj aletiyle şarj ederken bozuldu demesin kullanıcı hatası derler.
Biliyorum ben şarj aletinin dandikliğini belirtmek için dedim

"Çin Malı olması Kalitesiz Olduğunu Göstermez.Çoğu Malzemelrn Orjinal olanların bile Çin de Üretilmesinin Bir Sebebi Var.
Çin de İnsanlar Maaş Almazlar Devlet Onlara Bir Ayda Tüketecekleri Yiyecek İçecek Ev Eşyaları vb. verir.Bu Durumda Her işçinin maliyeti az oluyor yiyecek ve içeceği yapanda halk ve bunları maaş yerine alanda halk yani orada işçilik çok ucuz.:ehe

Bu yüzden çoğu firma cihazları eşyaları vb. Çin de yaptırır ha birde Çinlilerde eline geçen bu cihaz şemaları modellerini kullnarak daha az maliyete ve dandik maddelerle bunları yeniden üretiyor :nono: ve bu yüzden çin malı ile orjinallerin arasında kalite ve madde dışında bir fark bulamazsınız adamlar aynısını yapmış fakat daha dandik maddeler işletim sistemleri kullanarak yani görünüşte ap aynısı olur:oke:

Yani Ver Çinliye Malzemeyi Parayı Orjinal:naughty:

Ver Dandik Malzemeyi Az parayı Olsun sana çakma:off:"

Al buda bir konuda yaptığım açıklama

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar mutlu son pil ölmemiş sadece tırnaklar temassızlık yapmış işin enteresan tarafı ful ötesi dolmuş hiç müzik dinlerken 1 saat boyunca yüzde yüz kalmamıştı.PİPO HER ZAMAN PİPO DEĞİLMİŞ SAYGILAR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt