Photosynth Uygulaması Windows Phone 8'de !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bana Yuklenmeyin Degerli Arkadaslar =]
Hem Kendi Uygulamasi, Hemde IPHone'dakinden Kotu .. Mantiksiz Geliyorr .. MicroSoft Daha Iyisini Yapabilmeli

canım kardeşim sana yuklenmiyoruz. Fakat yanliş bildigin bişeyi duzeltmeye calişiyoruz. Uygulama dilleri ve kodlari cok farkli bir şeydir. Mesela bir tek komut işlemini gercekleştirmek icin 5satir kod da yazabilirsin ayni işlemi gercekleştirmek icin bir satır da yazabilirsin bu da uygulamanin toplam boyutuna etki eder.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
uygulayı yükledim bulunduğum odada denemem bile beni mest etti :) kendimi hemen dışarı atıyorum :-)
ayrıca uygulama kimin, daha önce kim kullanmış diye dert etmem. Ben o uygulamayı telefonumda kullanabiliyorsam kimin olduğunun sorunu yok takılmayalım bizim wp8 marketin de sanırsam en iyisi bu

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

canım kardeşim sana yuklenmiyoruz. Fakat yanliş bildigin bişeyi duzeltmeye calişiyoruz. Uygulama dilleri ve kodlari cok farkli bir şeydir. Mesela bir tek komut işlemini gercekleştirmek icin 5satir kod da yazabilirsin ayni işlemi gercekleştirmek icin bir satır da yazabilirsin bu da uygulamanin toplam boyutuna etki eder.

Dogrudurr .. Uygulama Boyutunu Gecelim ..
Yane Kendi Telefonummdaki Ile IPhoe 4S'tekini Denedim ..
IPhone Daha Iyi Yakaladi Ve Daha Fazla Islev Yapiyor ..
Ama Tabiki Wp Forever ..
Nokia'nin Yeni Amiralini Bekliyorum

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar ben boyuta hiç takılmıyorum zaten iphone 4s bu program 50 Mb olsa ne olurki kamerası tırt cihaz zaten o nedenle 820 de kullanıyorum oldukça başarılı güncellemelerle boyutta artar.Ki ne demişler boyut önemli değil önemli olan işlevi ....

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: Bu Hoşuma gitti.Hemde Microsoftun :)

kaltintop

kaltintop

Üye
ayaküstü alelacele galata köprüsünden geçerken bi çekim yaptım detaylarla fazla uğraşmadan 3d olarak paylaşabilmek çok keyifli çekip sadece telefonda kalmaması sosyal medyada paylaşabilmek özellikle. bir ara bi üçayağı modifiye edip tekrar galata köprüsünde test etme fikrim var

link burada :

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim cihazda mı yoksa uygulamada mı bir sıkıntı var anlayamadım uygulamayı açtıktan belli süre sonra ekran gidiyor ve cihaz yeniden başlıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim cihazda mı yoksa uygulamada mı bir sıkıntı var anlayamadım uygulamayı açtıktan belli süre sonra ekran gidiyor ve cihaz yeniden başlıyor

kamerayi kullanan başka bir uygulama olmadigina eminsen silip tekrar yukle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt