Photosynth Uygulaması Windows Phone 8'de !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Photosynth Uygulaması Windows Phone 8'de !
Photosynth Geldi !

Daha önce burada haberi yapılan uygulama bugün güncellemesini aldı ve artık Windows Phone 8 kullanıcıları için de hizmet vermeye başladı

Bu uygulama Microsoft'un bir 3D panorama özelliği barındıran bir fotoğraf uygulaması.Kullanıcılara 20-30 fotoğrafı çekip küresel bir biçimde birleştirme imkanı da sağlayarak hayranlarından tam puan alıyor.Microsoft'un sitesinde bununla yapılmış ilginç ve yaratıcı fotoğraflar görebilirsiniz.

Uzun Zamandır Windows Phone 8 kullanıcılarının dört gözle beklediği uygulamaya ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, kaygisiz43, n000k ve 2 diğerleri

m542tf

m542tf

Üye
haber için :tşk:

n000k

n000k

Üye
Harika.ne zamandir bekliyordum :D tesekkurler dostum :)
<- Lumia 920 aşkım ->

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica: arkadaşlar uzun zamandır haber yapamıyordum işlerimin yoğunluğundan.Bunun için de özür dilerim :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eline saglik kardeşim. Artik gercekten cok harika bir 360 derece panoramik resimler cekebilecegimiz bir uygulama var. Ama baştan soyluyeyim kullanmasi biraz zor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;Zdl4K5yI6fc]http://www.youtube.com/watch?v=Zdl4K5yI6fc[/video]

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Uygulamayı ilk defa kullandım müthiş bir şey ;) Haber için teşekkürler...

komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim gerçekten güzel uygulama

krstnck

krstnck

Üye
Paralı olur diye bekliyordum ücretsiz olması çok iyi olmuş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bina içi çekimleri, müze çekimleri vb ortamlarda çok faydalı olabilecek bir uygulama.
Photosynth yakında gelir diye lafını ediyorduk geçen gün, bugün gelmiş en sonunda.
Haber için teşekkürler kardeşim. :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
IPhone'daki Uygulama Daha Iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

IPhone'dada Var Iste Abi .. Hemde Daha Iyisi ..
Yanlis Anlama .. Ama 2 Mb App .. Daha Gelistirilmeli

ya bu uygulamalarin boyutlarina ne kadar takiliyorsunuz. Yani boyutu buyuk olunca uygulama daha mi kaliteli oluyor. O zaman wp7 uygulamalari wp8 uygulamalarindan daha kaliteli cunku ortak butun uygulamalarda wp uygulama boyutlari %35 civarinda daha buyuk.

dedereis123

dedereis123

Üye
Teşekkürler bilgi için :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Usta bu program şuana kadar gördüğüm fotoğraf programlarında en iyisi yani panaroma gördüydüm ama böylesini görmedim resmen aşık oldum tekrardan lumia'ma ve programa ellerine sağlık çook :tşk: :good:

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;Zdl4K5yI6fc]http://www.youtube.com/watch?v=Zdl4K5yI6fc[/video]

yalnız usta ben mi yanlıs gördüm yoksa adamın kamera lensleri şöyle bi 10 tane filan mıydı ?

kaltintop

kaltintop

Üye

IPhone'dada Var Iste Abi .. Hemde Daha Iyisi ..
Yanlis Anlama .. Ama 2 Mb App .. Daha Gelistirilmeli

uygulama boyutunun büyüklüğü programlama yapan kişinin seçtiği yola göre değişir daha az kodla daha çok iş yaptırabilmekte var daha uzun yoldan yapabilmekte. sonuç olarak uygulamanın boyutu iyiliğini kötülüğünü belirlemez ayrıca bir not düşmek isterim iphone'cuların sürekli "bu uygulama iphoneda yıllardır var" tarzı söylemlerine karşılık photosynth 2006 yılından beri var gerisini varın siz düşünün

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bana Yuklenmeyin Degerli Arkadaslar =]
Hem Kendi Uygulamasi, Hemde IPHone'dakinden Kotu .. Mantiksiz Geliyorr .. MicroSoft Daha Iyisini Yapabilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt