Phoneix ile Nokia CFW yükleme (808 Delight v1.5)

Sponsorlu Bağlantılar

bcy

bcy

Üye
    Konu Sahibi
Phoneix ile Nokia CFW yükleme (808 Delight v1.5)
Böyle bir konu daha önce açıldıysa özür dilerim.
İlk olarak Phoenix'i kuruyoruz.
N8, C7, E7, X7, C6-01, E6, 700, 701, 603 & 500 modelleri için;

nokia 808 için;

!!! SIM KARTI VE HAFIZA KARTINI ÇIKARARAK YAPIN!!!
Phoenix'i kuruyoruz.
Cfw atmaya başlamadan önce rehberinizin dosyalarınızın yedeğini mutlaka alın çünkü tüm dosyalar cfw yükleme sırasında silinecek.
Anlatımı Nokia 808'e göre yapıyorum.
Buradan bu winrarı indirin.

İçinden çıkan klasörü (nokia 808 için) (phoenix 2012.16) phoenix'i kurduktan sonra C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dizinine direk yapıştırıyoruz.

phoenixi çalıştırıyoruz.
file -> open product açılan pencereye telefonun rm kodunu yazıyoruz. Arama ekranına *#0000# yazarakta bulabilirsiniz. kodu yazdıktan sonra ok tıklayın.

Flashing -> Firmware update
product code'un yanındaki üç noktaya tıklıyoruz.

seçeneği seçip Ok'a tıklıyoruz. Ardından dead phone usb flashing'e tiki koyup options'a tıklıyoruz.

çıkan pencerede kırmızı renkteki en alttaki emmc yazanı siliyoruz. karşımıza çıkan pencereye evet diyoruz. sonra pencereyi ok deyip kapatıyoruz. ( kırmızı değilsede en altta emmc yazanı bulup silin)
Refrubish'e tıklıyoruz.

Bu uyarı yazısından sonra Batarya çıkık bir şekilde usb bağlantısı ile telefonu bilgisayarımıza bağlıyoruz bataryayı takıyoruz. güç düğmesine basıp ok'a tıklıyoruz. kurulum başladı. %10 %20 diye ilerler bitince ok diye yazı çıkar tamam diyin phoenixi kapayın usb çıkarıın telefonun ekranında da test mode diye bi yazı çıkar. telefonu açınca depo hafızasını hafıza kartını biçimlendirin öyle kullanın.
(Eğer İşlem Esnasında Elektrikler Gider Cihaz Çıkar Birşey Olursa Telaş Yapmayın Cihaziniz Çöker Aynı İşlemleri Baştan Yapın Cihaz Tekrar Açılacaktir.)
bu anlatımlar Nokia 808 üzerinden yapılmıştır. ben delight v1.5 sürümünü çok beğendim. ilerleyen zamanlarda fotolarını eklerim. Sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Yardımcı olacağım.
Delight v1.5 daha stabil olmuş durumda c hafızası 620 mb oluyor.
!!!Bu işlemler sırasında telefonunuz kalıcı hasar alabilir bunun sorumluluğunu kabul etmiş olursunuz. Maxicep ve ben bundan sormlu tutulmam!!!
 
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
neler var peki bu cfw de ?
bu yenimi yoksa eskimi?
videosu varm? bu yöntemin resimlerle anlaşılmıyor video daha açıklayıcı
 


Üst Alt