phonedog lg optimus g&htc 8x karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phonedog lg optimus g&htc 8x karşılaştırması
[video]http://www.youtube.com/embed/Kzddt7hDEbE[/video]
[video]
http://www.youtube.com/embed/e2k7PuBRxeY[/video]

Phonedog sitesinin yaptigi ve iki part halinde yayinladigı htc 8x wp8 ve lg optimus g karşılaştırma videosu. Lg'nin yeni amiral gemisinde quad core snapdragon s4pro chipset var. Htc ise dual core s4plus chipset kullaniyor. İyi seyirler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
mobiim izleyemedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler abi ikinci link çalışmıyor sanırım!

kulti

kulti

Üye
Teşekkürler abi ikinci link çalışmıyor sanırım!

Kopyalayıp yapıştırınca oluyor. Bu arada HTC'nin rengi çok hoşuma gitti. Ebat olarak da çok mantıklı görünüyor doğrusu. 920 mi 8x mi...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
mobilim abi ...
Sence hangisi iyi?
Lg optimus g düşünüyorum ben de .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir kere ikisi arasinda işletim sistemi farki var. Htc 8x wp işletim sistemli. Eger android os duşunuyorsan zaten şu anda en iyi donanimli android lg optimus g. Ama bence lg'ye yaklaşma. İlle android dersen htc one x+ almalisin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kulti

kulti

Üye
Sadece videolara bakarak herhangi birisinin daha iyi olduğunu söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Nihayetinde farklı işletim sistemleri var, her birinin iyi ve kötü yönleri var kendince. Donanım olarak baktığın zaman LG baskın. LG almak ne kadar mantıklı o da tartışılır elbette. Asıl mesele hangi işletim sistemini tercih edeceğiniz. Android'den bıkmış biri olarak HTC 8X bana daha çekici geliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Android'e 4 çekirdekli işlemci ve 2GB Ram koyuyorlar, 2 çekirdekli işlemciye sahip WP ile ancak baş edebiliyor :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sadece videolara bakarak herhangi birisinin daha iyi olduğunu söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Nihayetinde farklı işletim sistemleri var, her birinin iyi ve kötü yönleri var kendince. Donanım olarak baktığın zaman LG baskın. LG almak ne kadar mantıklı o da tartışılır elbette. Asıl mesele hangi işletim sistemini tercih edeceğiniz.
aynen katılıyorum :oke:

acuxx

acuxx

Üye
lg alınmaz

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende uzun zaman önce htc ile win deneyimim oldu, şu anda yine htc ile android kullanıyorum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt