PHOENIX v2010.08.004.41526FULL PROĞRAM VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

zaxscdcd

Üye
hocam teşekkürler ama altta 'no product' yazmaya devam ediyor...

Öztek

Üye
Dil değişimi işleminde her daim NSS ve NSU programlarını kullanmışımdır ama 1 haftdır NSS'in telefonumu scan etmemesi beni çıldırttı ve phoenix'e yönelmek durumunda kaldım ve iyi ki yönelmişim anlatım için sağolun. güzel bir anlatım olmuş artık 'forever phoenix & navifirm'

alper60

Üye
selam,
şu kısmı görmüyo bende? flashing>firmware update e tıklıyorum, ancak seçmiyor modeli. model kodu da 0598024 ancak o listede yok. 366 farklı varyasyon var ancak benim model tam yok. nasıl yapacaz acaba? 6.61den 7.10 yükleyecem.

ek: 6303ci var

cuneytt1

cuneytt1

Üye
teşekkürler güzel anlatım maxicep farkı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler güzel paylasım

djtim

Üye
Merhabalar,
N97 mini'mi JAF ile hacklemeye çalıştım ancak hata verdi, pheonixle yaparım umuduyla, dosyayı indirdim ama icon yok. Neden olumuş olabilir. Bu arada Lanet Vista kullanıyorumıyorum ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

dogangokce

dogangokce

Üye
Arkadaşım emeğine koluna sağlık ben tam bi yıldır n80 telefonumu yukselmek istiyodum servis bile yapamıyomuş olmuyomuş bozukmuş dedim n80 internet edition yanlız yine salladılar bu programı demek son sansım gibiydi yeni bi hardisk taktım kasaya gzlce format attım xp kurdum modifiye değil orjinal ve guncellemeleri tam hale getirdim başladım kurmaya bir senin verdiğin programı kurdum birde 80 için

bu dosyalarıda upload ediyom n80 internet edition telefonu olanlar kullansın
bunu kurdum dediğin yönergeleri takip ettim ilk önce n80 dedim baktım hata veriyo olmuyo bi türlü olmadı sonra n80 ğinternet edition seceneğini gördüm dedim laaaan bi deniyim dener denemz sonuç harika müthiş başladı kurul aynen resimdeki gibi succest vernce benim yureğim hopladı yha telefonu bi açtım hızlanmış bi sürü ayarlar pdf okuyucu lifeblog office wlan tarama kablosuz klavye gibi senekler oluşmuş çok teşekkür ediyorum emeğine koluna yureğine sağlık telefoncular 20 lira istediler had verim dedim yapamadılar sayende yaptım çok sağol sana ve maxicepe ne kadar teşekkür etsek azdır.....

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Phoenix Programının Direkt İndirme Linki

Yusuf_EMRE

Üye
Çok sağol kardeşim Emeğine yüreğine sağlık Konuda emeği geçen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
e71de sonuç başarılı

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Teşekkürler :oke:

av.AK

av.AK

Üye
5320xm de denedim ama telefon kodunu bulmuyor. nasıl yaparız şuan ingilizce versiyon var türkçeye ceviremiyorum

halillkn

Üye
arkadaşlar phoenıx telefonumu bulmuyor nasıl yapacagım bı yardımcı olursanız sevınırım...telefon kapalı ıkende denedım bulmadı acıkkende...ama olmadı

nejdet can

nejdet can

Üye
emeginize saglik

halillkn

Üye
arkadaslar e72.var ama telefon bilgileri gelmiyor yardımcı olursanız sevınırım

ozdal32

Üye
yazılımı yükledikten sonra kesinlikle orjinal yazılıma dönemedim lütfen yardımcı olun

acunguney

Üye
evet denedim çok ii oldu n73 için :aha:

fk92

Üye
paylaşım için teşekkürler :)

simaros

simaros

Üye
teşşekkürler...

nizamettingüner

Üye
uzun zamandır türkçeleştiremediğim 5800 xm telefonumu sayenizde birkaç dakikada türkçeleştirdim. sadece phoenix programını indirmek zaman aldı. telefonu 10 dakika bile sürmeden türkçeleştirdim. emeği geçen herkese çok teşekkürederim.

Üst Alt