phoenix deki Install a Nokia dongle and try again hatasını nasıl gideririz?

Sponsorlu Bağlantılar

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
phoenix deki Install a Nokia dongle and try again hatasını nasıl gideririz?
windows 7 de nasıl açabilirim bu programı?

0live456

Üye
Son versiyonunu kur 2011'i düzeliyor.

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
hala aynı sorun var...

0live456

Üye
Aynı sorun bende vardı.2011 kurdum düzeldi setup'lar farklı.
Google'a phoenix service software yaz ilk linktekini indir.

Suyaka

Suyaka

Üye
Kardeşim, büyük olasılıkla NOD32 ya da bir başka antivirüs programı, kurulum dosyası içerisinde yer alan 'Fixer.exe'yi tehlike olarak algılıyor ve bloke ediyordur. Çözmek için kurulum yapmadan evvel bilgisayarın antivirüsünü devre dışı bırak, sonrasında problemsizce kurabilirsin. Yalnız öncelikle, denetim masası / program ekle - kaldır'dan phoenix'in bütün kurulmuş bileşenlerini kaldırman gerekiyor. Sonra söylediğim adımları izle ve kur.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Up aynı sorun bende var.

hakan_710

hakan_710

Üye
Kardeşim, büyük olasılıkla NOD32 ya da bir başka antivirüs programı, kurulum dosyası içerisinde yer alan 'Fixer.exe'yi tehlike olarak algılıyor ve bloke ediyordur. Çözmek için kurulum yapmadan evvel bilgisayarın antivirüsünü devre dışı bırak, sonrasında problemsizce kurabilirsin. Yalnız öncelikle, denetim masası / program ekle - kaldır'dan phoenix'in bütün kurulmuş bileşenlerini kaldırman gerekiyor. Sonra söylediğim adımları izle ve kur.
burda yazılanları uygula sorunun çözülecek.

hakan_710

hakan_710

Üye
bi yerde hata yapıyosun o zaman nokia suite i falan kaldır hepsini tekrar yükle. Sorun olmaması gerek.

hakan_710

hakan_710

Üye
zamanın varsa bi saat sonra teamviewer dan bağlanıp yapayım

punemr123

punemr123

Üye
kardes hard format sonrasi makineyi pc suitte baglamazsan suruculer tel hafizasindan siloniyo sen pc de bagla bisiy yuklenmesi lazim dene

selly1310

selly1310

Üye
Bu soruna bir cözüm bulundumu?
ben yatpgımı anlatayım.
1.nokia ile ilgili herşeyi kaldırdım pc den.nokia suite,phoenix v.b
2.virus programını kapatıp öyle kurdum phöenix
3.en güncel phoenix sürümü yüklü.

ne yaptısam yine
[h=2]phoenix deki Install a Nokia dongle and try again hatası geliyor[/h]
bu arada söylemem gerekiyor eskiden bilgisayarımdan (xp yüklü) phoenix normal calışırdı.Ama bilgisayara formattan sonra bu sorun cıktı.
nasıl cözerim bu sorunu arkadaşlar

hakan_710

hakan_710

Üye
Bu soruna bir cözüm bulundumu?
ben yatpgımı anlatayım.
1.nokia ile ilgili herşeyi kaldırdım pc den.nokia suite,phoenix v.b
2.virus programını kapatıp öyle kurdum phöenix
3.en güncel phoenix sürümü yüklü.

ne yaptısam yine
[h=2]phoenix deki Install a Nokia dongle and try again hatası geliyor[/h]
bu arada söylemem gerekiyor eskiden bilgisayarımdan (xp yüklü) phoenix normal calışırdı.Ama bilgisayara formattan sonra bu sorun cıktı.
nasıl cözerim bu sorunu arkadaşlar

sorunu ben çözmüştüm. Yapman gereken antivirüs programını tamamen kaldırmak ve tekrar denemek. Başka şekilde olmuyo kapatsan bile bazı antivirüsler dosyayı engelliyo yine de. Dediğimi yap çözüm bulamazsan özel mesaj at yardımcı olmaya çalışıyım

selly1310

selly1310

Üye
saol arkadaşım dedigin gibi yaptım ve şimdi olu.teşekkürler

beachbreaker

Üye
bi çözüm önerisi de benden gelsin cihaz bağlıken kurulum yapmıştım bu aynı hatayı vermişti yazılımı kaldırdım cihazı çıkardım o şekilde kurulum yaptım ve program çalıştı yardımcı olabilmişimdir umarım.

kerimkursat

kerimkursat

Üye
ya beyler bende de aynı hata var bu baslık altında yazanlar hepsını denedım olmuyo ben telefona hard format atmıstım belkı ondan olabılır yardımcı olurmusunuz ?

Üst Alt