Phoenix Error Bir Bakın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SSnıper

SSnıper

Üye
Bilgisayarın sistemi nedir ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın sistemi nedir ?
Sistem ile ilgisi yok kesinlikle.
İntel Core 2 Duo e4600 2.88 Ghz
3 GB ram 667 Mhz
2800 MB Nvidia 9500 GT 128 Bit Ekran kartı
640 Gb harddisk
Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Sistem ile ilgisi yok kesinlikle.
İntel Core 2 Duo e4600 2.88 Ghz
3 GB ram 667 Mhz
2800 MB Nvidia 9500 GT 128 Bit Ekran kartı
640 Gb harddisk
Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1

Phoenix 64 bit mi ? 86 falan yüklediysen bir ihtimal ama böyle hata görmediğim için bilemeyeceğim .

SSnıper

SSnıper

Üye
yönetici olarak açın veya uyumluluk deneyin belki olur.Başka yerlerden bulup söylüyorum bana atar yapmassan sevinirim.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
yönetici olarak açın veya uyumluluk deneyin belki olur.Başka yerlerden bulup söylüyorum bana atar yapmassan sevinirim.
Birinci mesajı oku.

----------Eklendi @ 14:58:49 ---------- Yazıldı @ 14:58:01 ----------

Phoenix 64 bit mi ? 86 falan yüklediysen bir ihtimal ama böyle hata görmediğim için bilemeyeceğim .
Phoenix'in 64 Bit'i yok zaten,64 ile 32 farkı sadece klasör yeri onuda zaten phoenix kendisi otamatikmen tanımlıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Birinci mesajı oku.

----------Eklendi @ 14:58:49 ---------- Yazıldı @ 14:58:01 ----------

Phoenix'in 64 Bit'i yok zaten,64 ile 32 farkı sadece klasör yeri onuda zaten phoenix kendisi otamatikmen tanımlıyor.
Nokia klasörünün içinde olacak o phoenix aklıma geldi içinde değilse driverları görmez bir Nokia klasörüne taşı öyle dene .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia klasöründe tek phoenix mi var ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben flashı hard format yaptım ondan sonra ovi storeyi kuramadığım için yapıyorum şimdi nokia suiteden yazılımı yeniden yükle yapsam düzelirmi öyle yapayım yoksa.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Düzelir ama bir 300 mb gider haberin olsun sonra bize kızma .

hakan_710

hakan_710

Üye
biraz sabredersen senin için iyi olacak demedi deme telefon elinde kalacak bekle Ben sana yardım edicem

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
biraz sabredersen senin için iyi olacak demedi deme telefon elinde kalacak bekle Ben sana yardım edicem
Phoenix açılmıyorki elimde kalsın :D Elimde kalsa yine iyi :D Geldinmi bari?Birde Acaba Nokia Suite'den yazılımı yeniden yükle yapsam aynı şeymi olur?Ben sadece şu ovi store yüklenemiyor hatasından dolayı flash atacağım eğer aynı oluyorsa suiteden atayım.

hakan_710

hakan_710

Üye
Ovi suite gir uygulama güncelleme diye bişiy var. Mağazayı sosyal ağları service packleri falan güncelliyo. Oraya bak eğer mağaza varsa 20 30 mb bişiyle kurtarırsın yoksa yeniden yazılım atman lazım. Zaten dosyaları indirmişsin bekle şuan yoldayım eve gidince yardım edicem Ben sana yine de sen bilirsin

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Your Uninstaller adlı programı Google'dan arattır ve indir. 5-10 mb bir şey zaten.

Sonra bu programla, Nokia PC-Ovi Suite + Phoenix programlarını kaldır.

Bilgisayarı yeniden başlat ve ardından önce Nokia Ovi suite'yi sonra Phoenix'i kurup bilgisayarı tekrar yeniden başlat.

Kullanmaya başlayabilirsin. Program ekle kaldır'dan kaldırınca sorun yapması olağandır, regedit kalıntılarını silmiyor.

Kolay gelsin.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Your Uninstaller adlı programı Google'dan arattır ve indir. 5-10 mb bir şey zaten.

Sonra bu programla, Nokia PC-Ovi Suite + Phoenix programlarını kaldır.

Bilgisayarı yeniden başlat ve ardından önce Nokia Ovi suite'yi sonra Phoenix'i kurup bilgisayarı tekrar yeniden başlat.

Kullanmaya başlayabilirsin. Program ekle kaldır'dan kaldırınca sorun yapması olağandır, regedit kalıntılarını silmiyor.

Kolay gelsin.
Hemen deniyorum kardeşim sağolasın.

hakan_710

hakan_710

Üye
ben hazırım yardım istiyosan teamviewer yükleyip id ve şifreyi pm at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt