Phoenix 2011-2012 Türkçe Dil Çevirisi ( TR dil yaması v1.0 Bitti ve paylaşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hizan

hizan

Üye
Biraz destek olsaydı süper olurdu çok özelliği var
Direk eski sürüm yükleme
İşlemci frekansı değiştirme (CPU)
Batarya Mah değiştirme(bataryayı daha fazla mah a yükseltme)
Voltaj ayarları
Ses ve eko ayarları
Ekran ayarları (GPU)
WLAN ve Şebeke Ayarları
Vs Vs Vs
say say bitmez Kısacası bilgisayarda bios neyse bur pro'da Symbian için odur

yaa ben konuyu yeni gördüm ben çeviri işinden fazla anlamıyorum ama yapabileceğim bir şey var ise seve seve yaparım.

fatih54102

fatih54102

Üye
bazı kişiler emeğe saygısızlık edip sanki kendi çevirmiş gibi çeviren kısmına kendi adını yazıyor.bunlardan korunmak için program açılışına messageboxa apisi koyup mesaj kutusu çıkmasını sağlayabilirim. Bunun için bana özel mesaj atın. Konuya abone olmada sorun yaşıyorum. Bu arada çevirmeyi reshack ile mi yapıyorsunuz?

---------- Eklendi @ 19:56:54 ---------- Yazıldı @ 19:53:08 ----------

ayrıca free ftp sunucusu üzerinden bilgileri çeken küçük bir tr versiyon kontrol programı da yapabilirim.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Kardeşim bana özelden anlat 1 dosya ver yapıyım yavaş yavaş :)

---------- Eklendi @ 22:33:02 ---------- Yazıldı @ 22:29:21 ----------

Biraz destek olsaydı süper olurdu çok özelliği var
Direk eski sürüm yükleme
İşlemci frekansı değiştirme (CPU)
Batarya Mah değiştirme(bataryayı daha fazla mah a yükseltme)
Voltaj ayarları
Ses ve eko ayarları
Ekran ayarları (GPU)
WLAN ve Şebeke Ayarları
Vs Vs Vs
say say bitmez Kısacası bilgisayarda bios neyse bur pro'da Symbian için odur

Bataryada Mah nasıl değişiyo? :hmmm Batarya elimizde patlamasın sonra? :stres:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim bana özelden anlat 1 dosya ver yapıyım yavaş yavaş :)

---------- Eklendi @ 22:33:02 ---------- Yazıldı @ 22:29:21 ----------

Bataryada Mah nasıl değişiyo? :hmmm Batarya elimizde patlamasın sonra? :stres:

Bu sanırım telefonu şarj ederken şarj otomatik kesiliyor ya onu biraz daha üst seviyeye çekmek için kimi batarya 1000 mah ta stop kimi 1300 mah ta stop batarya değişmeden pek faydasını göremeyebiliriz belki 1050 mah lık bi bataryayı aşırı şarj edip küçük bir artış sağlanabilir 1100 gibi ben asıl bulmaya çalıştığğım telefonun Şarjı % 100 dolduktan sonra kesiyor ve batarya % 80 düşmeden şarj etmiyor bu da yatarken şarja koyuyorsun 1 veya 1.buçuk saatte doluyor sonra batarya düşmeye başlıyor sabah kalktığınızda telelfon yüzde yüzde görünebilir ama şarj kesildiği için batarya % 90 a kadar düşüyor farketmişsinizdir nokianın göstergeleri ile batary info göstergeleri bir değil batary info neyse o nokia biraz abartıyor şarjdan çıkardığınızda bir saat içinde çabucak % 80 düşüyor batary info göstergelerine göre sonra normal şekilde bitmeye başlıyor amacım Bu %20 bitmeden şarj etme matığını % 10 veya % 5 kadar düşürmek bu da gece batarya düşşe bile tekrar şarj etmesi anlamına gelecek farkı kapatacak ve sabah kalktığınızda gerçekten % 100 dolmuş batarya olacak. Şimdilik gece yatarken koyuyorum sabah kalktığımda çıkarıp tekrar takıyorum kahvaltı esnasında gece düşen o kaybı telafi ediyorum Buda bana tam kullanım da gece 12 e kadar yetiyorda % 60 % 70 ini ancak kullanıyorum % 30 artıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bazı kişiler emeğe saygısızlık edip sanki kendi çevirmiş gibi çeviren kısmına kendi adını yazıyor.bunlardan korunmak için program açılışına messageboxa apisi koyup mesaj kutusu çıkmasını sağlayabilirim. Bunun için bana özel mesaj atın. Konuya abone olmada sorun yaşıyorum. Bu arada çevirmeyi reshack ile mi yapıyorsunuz?

---------- Eklendi @ 19:56:54 ---------- Yazıldı @ 19:53:08 ----------

ayrıca free ftp sunucusu üzerinden bilgileri çeken küçük bir tr versiyon kontrol programı da yapabilirim.

Ok bitsin reklam bölümünü yaparsın ben reshack kullanıyorum on izlemeli olması güzel

fatih54102

fatih54102

Üye
noss_bar vb yada c# biliyormusun?

---------- Eklendi @ 07:52:17 ---------- Yazıldı @ 07:51:11 ----------

Birde türkçeleştirildiğinde fixer dosyası gidebilir onu kuruluma koymak için winrar zip sfx kullanabilirsiniz.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noss_bar vb yada c# biliyormusun?

---------- Eklendi @ 07:52:17 ---------- Yazıldı @ 07:51:11 ----------

Birde türkçeleştirildiğinde fixer dosyası gidebilir onu kuruluma koymak için winrar zip sfx kullanabilirsiniz.

C ve C++ dili orta seviye

Evet sfx ile ayarlarız yamayı hatta sen yaparsın toplamayı

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
kardeşim attığın dosyayı çevirmeye akşam başlıycam :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bekliyorum bitirmeni

fnldstntn

Üye
İhtiyaç varsa bende bir iki dosyayı türkçeleştirebilirim...Dosyayı ve bilgi vermeniz yeterli...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
kardeşim mesaj attım bakarsan sevinirim :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2012 son sürümde Türkçeye uyarlanacak

---------- Eklendi @ 16:00:20 ---------- Yazıldı @ 15:59:58 ----------

Bu gün indirdim

İncİnat

İncİnat

Üye
başarılar kolay gelsin :)

faruk26kuraf

Üye
kolay gelsın başarılar

fatih54102

fatih54102

Üye
C ve C++ dili orta seviye

Evet sfx ile ayarlarız yamayı hatta sen yaparsın toplamayı
C++ biliyorsan Belle ile gösterilmeyen batarya yüzdesi Formunu bir program yapıp açtırabilirsin.Çünkü tespitlerime göre Belle ile o form silinmemiş, sadece o formu gösterecek button'u silmişler.(Fikir amaçlı söyledim, konu dağılmasın)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2012 Qt creator dersleri vermesine vereyim de biraz fazla gelir bende fazla bildiğimi söyleyemem. ama TR çeviri pratik işler var olanın üzerinde değişiklik yapıp mantığını anlamak için qt creator da zor görsel yapması güzel en düşük bir meraklı kullanıcı bile birşeyler yapar ama pro ingilizce yoksa butonları menüleri seçip sinyal slot olayı başka birşey değil tabi işin içine net tabanlı uygulama girince html olayı da ek olarak giriyor html de de az biraz bilgim var uğraş isteyen şeyler para kazanılabilir yap güzel birşey ver mağazayı 1 Eurodan gitsin ama ne yapman lazım ve nasıl yapman lazım bunlarda önemli site de uygulama yapıp paylaşan Akinorta arkadaşımız var o bunları çok daha iyi bilir ona danışabilirsniz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu açılıp sürüm paylaşıldı yama hem 2011 hem 2012 uyumludur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt