• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Pes mi Fifa mı?Değerlendirmem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Pes mi Fifa mı?Değerlendirmem

Pes mi Fifa mı?
Bu soru yıllardır sorulan ve her sene farklı cevapladığım bir soru.Nedeni ise konami ve
eanın her sene bir önceki oyundaki özellikleri tutturamaması.Kimi sene grafik iyi olur ve
ister istemez seneye bundan daha iyi oyun çıkmasını beklerken nedense hiçte öyle olmuyor.

Yıllardır herkes tarafından farklı cevap vermesi çeşitli nedenlere bağlıdır.Bunlardan biri ister

kötü olsun ister iyi kullanıcılar eğer bir oyunu benimsemişse eğer onlar için hiç bir şey
farketmez.Ancak ben nedense her ikisinden birini benimsememişimdir.Bence bir kullanıcı için önemli olan en iyisi olanı
kullanmaktır.

Bu seneki yenilikler...
Bu senenin en güzel yeniliği pesin Türkçe olması biz kullanıcıları memnun etti.Ea ise oyuna sırasında Türkçe anons yapması bir diğer güzel yeniliklerden biriydi.Dileriz ki gelecek serilerin Türkçe ve Türkçe spiker olması dileğiyle.

Bu yılki değerlendirmem...
Her iki oyun firması neredeyse geleneksel hale gelen oyun serilerini devam ettiriyorlar.
Daha önce de deneme fırsatı bulduğum oyunları bu yılda deneme fırsatı buldum.Ancak bu seneki
seriler beni hiç tatmin etmedi.Genellikle görüntü kalitelerini beğenmedim.Büyük bir umutla yüklediğim pes 11 beni hayal kırıklığana uğrattı.Bir diğer seri olan fıfayı ise umutla fıfa belki bu sene 11 i güzel çıkarmıştır demişsemde pes 11 den pekte farkı yok.Geçen sene yine beni fıfa 10 hayal kırıklığına uğratmıştı.Ancak pes 10dan memnun kalmıştım.Sonuç olarak bu yıl hayal kırıklığına uğradım ama tek memnun kaldığım taraf pesin Türkçe olması ve fifanın Türkçe anonsu olması.
Seneye güzel seriler çıkması dileğiyle 12 serisini bekleyeceğiz...

ŞAH_PARS07

• Beğen
Tepkiler: rambo_kim

casannova

casannova

Üye
Bence 2004 den beri Pes Fifadan daha iyi

Starsley

Her türlü pes

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Kesinlikle PES.Fifa ilşe karşılaştırılamaz bence.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bencede pes daha iyi ama satışlara baktığımızda oldukça şaşırıyoruz!!!!!!!!!!!

xXFirexX

xXFirexX

Üye
Pes 2000 den beri oynuorum 2010 a kadar oynadım en iyi pes

--------------- Ekleme ---------------

Fifa nın ekran goruntusu kotu o yuzden her turlu pes:oke:

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Normalde Pes oynarım ama son sürümde(2011) Fifa pesden daha güzel yapmış. hareketler felan daha iyi.. Pes 2011 de adamlar kambur gibi koşuyor diğer versiyonlara oranla çok hüsran olmuş..

rambo_kim

rambo_kim

Üye
BeNcE HeR TüRlÜ FİFA

franzliszt

franzliszt

Üye
beyler bu sene pesden fifaya geçtik toplu daha ateşli geçiyor maçlar :D pes çok yavaşladı taktik savaşından bıktık biraz rahatlayalım yaov bu sene fifa diyorum :)

xXFirexX

xXFirexX

Üye
Ne Fifası USta yaa her turlu pes

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Normalde Pes oynarım ama son sürümde(2011) Fifa pesden daha güzel yapmış. hareketler felan daha iyi.. Pes 2011 de adamlar kambur gibi koşuyor diğer versiyonlara oranla çok hüsran olmuş..
son oyunun grafiğini bende beğenmedim

ahmetguler--

ahmetguler--

Üye
bence pes

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Fifa Pes'ten hep iyiydi. Kimse bilmiyor tabi Fifa'nın ps3 sürümlerini. Satış rakamları Fifa'nın yüksekti hep çünkü kendini aştı fifa ama siz hep bilgisayar versiyonuyla karşılaştırıyorsunuz. Fifa'yı son senede sevmenizin sebebi de Fifa ilk defa Next-Gen grafikleri bilgisayara geçirdi önceki oynadıklarınız ps2'nin daha kaliteli haliydi de ondan, ama pes ezelden beri pc'de next-gen idi bu yüzden iyiydi. Artık bilgisayarda Pes'in işi zor yani Fifa karşısında. Konsolda zaten mutlak galip hep Fifa'ydı.

canturgay

canturgay

Üye
bilgisayarda fifa ...playstationda pes:oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
fifa 2007 cok hosuma gitmisti.Bu sıkınca pes 09 a gectik bunu baya oynadık pes 10 a gectik.Fifa 07 den sonraki oyunlarını hic beğenmedim acıkcası.Pes 11 de pek iyi gelmedi bana nedense.

3onur5

3onur5

Üye
kesinlikle pes fifada kontrol çok kötü :))

BozBaykuş

BozBaykuş

Üye
her turlu PES

MetQ7

MetQ7

Üye
Pesi tek geçerim:oke:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Hertürlü PES :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Pes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt