PES 14'ün, Fifa 14'ü Yenme Planı !

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
PES 14'ün, Fifa 14'ü Yenme Planı !
Yılların rekabeti tüm hızıyla devam ediyor. Üreticiler KONAMI ve EA GAMES rekabet ederken, oyuncularında Pes mi, Fifa mı tartışmaları orantılı olarak devam ediyor. Konami'den iddaalı açıklama geldi. Eğer bu söylediklerini yaparlar ise onlara göre Pes Fifa'yı geçecek.

Yeni nesil konsollarla beraber rekabet dozunu arttıracak olan futbol oyunları, birbirlerini nasıl geçeceklerine dair planları şimdiden ortaya dökmeye başladılar. Yakın zamanda ilk detayları duyurulan FIFA 14'ün ardından gözler bir diğer futbol oyunu PES 2014'e çevrilmiş durumda.

Konami tarafından geliştirilen PES 2014, devrettiği tahtı geri almak için iddialı geliyor. Fox Engine isimli yeni bir grafik motoru kullanacak olan oyun için yapımcılarından yeni açıklamalar da gelmeye başladı. Son olarak PES 2014'ün yapımcılarından Kei Masuda, FIFA 14'ü geçmek için PES 2014'te uygulayacakları metoda değindi. FIFA serisini alt etmek için oyuna farklı bir denge getirmeye çalışacaklarına değinen Masuda, temelde her takımın her takımı yenebileceği bir maç ortamı yaratmak istediklerini söyledi.

Alabileceğiniz küçük bir takımla bile, eğer doğru oynarsak, yenebileceğimiz büyük takımlar olacağını söyleyen Masuda, FIFA 14'ün bu konuda eksik kaldığına, bu yüzden yeni oyunlarında bu noktaya önem vererek rakiplerini geçeceklerini dile getirdi. Futbolcuların vucüt animasyonlarında ve top fiziğinde gerçekçiliği yakalayacaklarının sözünü de veren Masuda'nın vaatlerini gerçekleştirmesi dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: smh60

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
e ben zaten pesde sivassporla reali yeniyırum profösyonelde :D

- - - Eklendi - - -

pes10

Akıncı

Akıncı

Üye
oynayan kişinin profesyenelliği önemli pes ,fifa da

Legendary.

Legendary.

Üye
Pes :yuru: İnşallah dediği gibi olur :D :tşk:

Türe

Türe

Üye
Fifa çok güzel ama oynayamiyorum :ehe

Legendary.

Legendary.

Üye
Fifayı sevemedim gitti :bilmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Fifa çok güzel ama oynayamiyorum :ehe

13'ü 1 kere oynadım. Klavye ayarlarını yapana kadar canım çıktı sinirlendim kapattım bende yahu benim anlamadığım bu adamlar yıllardır öğrenemedimi saçma sapan klavye tuşları koyuyorlar. 14'te buna çözüm bulmalı bence ea ve konami arkadaş değişen tek şey hızlı koşma oluyor kimisi w kimisi e kullanıyor mesela 14 çıkacak ingilizce olacak millet girip 2 saat klavye ayarı arayacak yapacak bakacak yanlış yapmış oyunu kapatacak değişiklikleri uygulamak için falan :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
en iyisi pes.

Mufche

Mufche

Üye
Pes'de oynanış güzel , Fifa'da sahanın çimi , mevsimler ve takım oyunu güzel bunlarin arasını tuttursalar süper olcak :hmmm

mehmetacan

Üye
pes daha önde her zaman

Üst Alt