PES 12 v1.01 APK+sd (HTC Desire'da denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

erkanaymak

erkanaymak

Üye
teşekkürler

legolas29

legolas29

Üye
T20 ye yükledim çalşıyor biraz geç açıldı ilk seferde ama pek fark göreemdim ben 11 ile 12 arasında kalite bakımından fln

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
Transfer ve yeni takımlar eklendi. Oyun olarak zaten güzeldi :)

tablet_23

Üye
YÜKLEME SORUNU OLANLAR BURAYA ! ! !
Polypad c7000 tablet e yüklemeye çalıştım ilk başta bende de error veriyordu. Ama yüklemeyi başardım aşağıda anlattım nasıl olduğunu, öncelikle oyun için teşekkür ediyorum gayet güzel çalışıyor.
Arkadaşlar asıl sorun oyunun apk dosyasını yüklediğinizde kendisi otomatik olarak belirtilen klasöre yani sd kart içindeki Android/data klasörüne kendi dosyasını kuruyor tabi ki eksik bir şekilde, bu eksiği de internetten download yapıyoruz. Asıl önemli nokta sd dosyasını kopyalamakta...
Tavsiyem önce apk dosyasını yüklemeniz ve error yazısını son kez görmeniz :) Daha sonra belirtilen klasöre gidip com.konami.pes2012 dosyasını bulmanız. Bu dosya içindeki files dosyasını silip indirdiğiniz sd paketinin içindeki com.konami.pes2012 içindeki files dosyası ile değiştirmeniz ve oyunu başlatmanız.. Artık oyun sizindir, sorun yaşayan olursa mesaj yazın cevaplamaya çalışacağım.
Şunu da belirteyim WiFi ile bi alakası yok, açık/kapalı fark etmez.
Teşekkürler. . .

ibalaban83

Üye
htc wirldfire s denendi süper soru yok kasma yok emeğine sağlık

Berk_xxxxx

Üye
Teşekkürler kardeş

EneSinan

EneSinan

Üye
android uygulama ve oyunlara buradan da ulaşabilirsiniz >>

hakanserce007

Üye
tşkler, şuan indiriyorum, umarım sorun olmz

----------Eklendi 03.03.2012 @ 00:22:06 ---------- Yazıldı 02.03.2012 @ 23:08:28 ----------

denedim, htc wildfire s cihazım. kasma sorunu falanda yok. oyun mükemmel. emeğinize elinize sağlık. teşekkürler

uluenis3

uluenis3

Üye
Çalışıyor.
(Xperia neo v)

casusrobot

casusrobot

Üye
teşekkürler

karacocuk52

karacocuk52

Üye
WiFi açık olmasada şebekeyi kullansak olmazmı

karacocuk52

karacocuk52

Üye
güzel oyun ilk çıktığında kendi sitesinden indirdim . fakat transfer olayı yok ve o koyduğun resim playstation daki pes 2012 android deki böyle değil

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
Sebekeyi kullanirsaniz maliyetli olabilir.
Ayrica transfer olayi yok demissiniz ama bizzat oynuyorum ve transfer yapiykrum oyunu biraz daha iyi oynayin ;)

arabesk33

Üye
sd dosyası linki bozuk kardeş

agitcan

Üye
arkadaşlar vodafone 858 smart a uydun futbol oyunu var mı acaba bu çalışmıyor da...şimdiden teşekürler

conywolker

Üye
öncelikle teşekkürler. galaxy sl ve viewsonic 10s tablete yükledim ikisinde de donma olmadan ekran oynayabiliyoruz. soranlar için söylüyorum tabletlerde ekran küçülme falan olmuyor tam ekran ve süper.

edoo19

Üye
kardeş telefonum t20 dediğiniz gibi yükledim ama oyunu açınca Download error.The server is not avaible or validation of the files is not succesful.Please again later. diyo lütfen yardım edin

masarati

masarati

Üye
galaxy s i9000'de süperde oldu tercih ederim

serdar_35_07

Üye
Sony ericsson walkman livede sorunsuz çalıştı eline sağlık

Üst Alt