PES 12 v1.01 APK+sd (HTC Desire'da denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

N79burak

Üye
samsung i8150 galaxyw telefonda uyumlu mu acaba? android markette uyumlu değil yazıyor...

forever1907+

Üye
se neo? galaxy ace? olurmu

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Tesekkurler

[alikan]

[alikan]

Üye
Kardeşim süpersin ty paylaşım indirdim kurdum HTC EVO 3D sorunsuz çalıştırdı ellerine sağLık.

gencturk61

Üye
Incredible s icin icerik desteklenmiyor diye uyari çıkıyor. Ben nasil yuklicem bunu

galaxy12

Üye
teşşekürler

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
xperia neo V'de sorunsuz çalıştı bildirmek istedim..

lionn38

lionn38

Üye
Ellerine sağlık kardeşim S2 de süper çalışıyor. Sağol ne zamandır bulmaya çalışıyordum. Ellerin dert görmesin

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Kardes apk kurduktan sonra sd sini internetten kendi indirse olmuyor mu

----------Eklendi @ 18:33:30 ---------- Yazıldı @ 17:47:58 ----------

kardeş ben beceremedim ya. hep apk yükler sd sini kendini yükletirdim. dediğini yaptım. önce apk yı indirdim telefona. kurdum. çıktım oyundan. sonra sd sini dediğin klasöre attım yine girdi download error verdi. bi yardımcı olur musun.

turkmen619

Üye
arkadaşlar galaxy tab a yada bir tablete android tabi yüklesek ekran küçük mü olur yoksa dev ekran mı

cubergo

Üye
Turkcell T20 ile sorunsuz, kasmasız oynuyorum.Allah razı olsun :) .Oyunun grafikleride çok iyi

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar galaxy tab a yada bir tablete android tabi yüklesek ekran küçük mü olur yoksa dev ekran mı

Apple gibi bence küçük olacaktır. İpadimde ip4 oyunları oynadığımda küçük oynuyordum. ama denemekte fayda var.

Kardes apk kurduktan sonra sd sini internetten kendi indirse olmuyor mu

----------Eklendi @ 18:33:30 ---------- Yazıldı @ 17:47:58 ----------

kardeş ben beceremedim ya. hep apk yükler sd sini kendini yükletirdim. dediğini yaptım. önce apk yı indirdim telefona. kurdum. çıktım oyundan. sonra sd sini dediğin klasöre attım yine girdi download error verdi. bi yardımcı olur musun.

Dostum ilk oyuna girerken bir defaya mahsus wifi ile bağlı olarak girin. Gene aynı hatayı mı verecek?

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Apple gibi bence küçük olacaktır. İpadimde ip4 oyunları oynadığımda küçük oynuyordum. ama denemekte fayda var.

Dostum ilk oyuna girerken bir defaya mahsus wifi ile bağlı olarak girin. Gene aynı hatayı mı verecek?

ne yazikki ayni hatayi verdi. millet yaptigina gore bend bi sorun var :(

muaythai

muaythai

Üye
desire sd kartta dediği yere attım çalışıyor sorunsuz Teşekkürler

[alikan]

[alikan]

Üye

Yüklediğin oyun uyarlandığı ekran çözünürlüğüne göre kendini açacağı için kesinlikle küçük olacaktır. Eğer tabletinde pc de ki gibi ekran çözünürlüğü düşürme varsa oyunun desteklediği ekran çözünürlüğüne düşürerek açarsan tam ekran olacaktır.

cinn

cinn

Üye
süper teşşekür ederimadmin

fozel96

Üye
bide teşekkür istio link e girdiğimde eset uyarıyo virüslü abi bu

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
bide teşekkür istio link e girdiğimde eset uyarıyo virüslü abi bu

Eset ne konuda uyari veriyor? Bir de screenshot koyabilirsen bende ona gore onlem alayim. Binlerce kisi indirmis bi sorunla karsilasmamis. Kendi cihazim da bile var.

Üst Alt